anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare conectare laptop wirreles

Eniko2
Junior

Buna ziua, am internet fibra 2000. Am avut 2 laptopuri, la prima laptop cand ma conectez la wifi functioneaza corect, fara nici o problema, cand incerc sa ma conectez la laptop 2 imi apare ceva error albastru, your pc into a problem and needs to restart, deloc nu ma pot conecta , cand scriu paswordul la wirreles imi da eroarea asta si restart. am crezut ca laptopul  are probleme hardware si de accea face asa. Astazi am luat un laptop  nou nouti, totul bine si frumos pana cand incerc sa ma conectez la wifi si apare si la acest laptop erroarea asta si restart. nu se poate ca si laptopul 3 ce am luat astazi sa aiba probleme hardware. Am mers la 2 vecini cu toate cele 3 laptopuri si acolo se conecteaza la wireles fara nici o problema.Inseamna ca la mine e ceva problema, ce pot sa fac?  

1 Soluţie acceptată‚

Multumesc pt sfat, am rezolvat problema , am pus inca un router. Acum functioneaza perfect. Multumesc

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@Eniko2: Poate te ajută soluția acestui topic:https://comunitate.orange.ro/t5/echipamente-%C8%99i-set%C4%83ri/eroare-blue-screen-la-conectare-prin...

Schimbarea routerului ar putea fi o soluție sau conectarea pentru wifi la un alt router decât cel existent și care să fie conectat la router-ul primit de la Orange. Numai bine. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

N-am mai auzit de așa ceva, mai ales că am în 2 locații fibra 2000 și câte 3-4 laptopuri. Eu zic să contactezi Serviciul Clienți pentru a te ajuta cei de la Departamentul Tehnic.

Ai aici toate metodele de contact:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă!

Acum apare asta , nici cum nu functioneaza wifi la 3 laptopuri. Am vorbit cu orange si ei spun ca daca merge la telefon wifi si la un laptop e bun wifi.ul. nici cum nu inteleg ca wifi.ul trebuie sa mearga si cu 10 laptopuri deodata. Nu mai stiu ce sa fac si cum sa setez. Apare ceva cu ip adress la fel .

@Eniko2: Ori ai un device cu IP manual în rețea, ori a rămas ”agățat” și nu l-a șters din listă la deconectare. Un restart ar putea rezolva problema, însă pentru a elimina pe viitor eventuale astfel de întâmplări sfatul meu rămâne același: Schimbă-l, sau utilizeză un alt router după cel primit de la Orange (adică 2 routere, conectarea device-urilor wifi făcându-se la cel de-al doilea).

Multumesc pt sfat, am rezolvat problema , am pus inca un router. Acum functioneaza perfect. Multumesc

Excelent. Mă bucur să știu că ai reușit și, iar problema a fost remediată.

Te așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții / întrebări / soluții. Numai bine.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Stii sa pui pe un stick un linux si sa-l rulezi (linuxul) fara a-l inastala? Poti face o proba de compatibilitate. Vad ca se cam inmultesc problemele intre Windows si routere si tind sa cred ca este o problema de comunicare intre ele.

Anonim
Neaplicabil

Așa se întâmplă când setați modul de criptare WPA3 🙄 Nu întotdeauna un upgrade, fie el software sau hardware este necesar. 😏