Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Probleme apeluri applewatch celular

Salut,am problema cu numbershare pe nr 072*******,avand un apple watch se cellular,nu primesc apeluri pe ceas in schimb pot efectua apeluri,am resetat cesul si degeaba,pana acum a functionat bine,au facut cei de la orange o modificare de retea in sistem,si de atunci a aparut problema.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In aplicatia watch din telefon erau setate cele 2 numere pe activ, nr de la cartela inainte de portare si nr actual, am pus nr vechi de cartela pe inactiv si acum merge.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am restartat,interesant ca de pe ceas pot suna,dar daca sun de pe alt telefon ceasul nu suna doar telefonul asociat cu ceasul,dupa cateva minute primesc notificare pe ceas ca am apel pierdut.

Pai asta e și ideea Numbershare, ceasul sa fie legat de nr de telefon căruia îi e asociat, iar ceasul poate funcționa în continuare chiar și dacă telefonul asociat este închis.

Alinv daca de sunat direct de pe ceas inseamna ca e ok aplicatia ceasului. Daca nu poti raspunde pe ceas inseamna ca din telefon nu se transmite informatia, ceea ce ma face sa cred ca dupa actualizare nu ai acordat permisiunile necesare.

Deci,daca primesc un apel:
-pe telefon suna pe ceas nu suna
-daca eu sun pe cineva de pe ceas o pot face
Asta este problema,si in aplicatia watch din telefon la conexiuni celulare apare asa (atasat poza)
Ce permisiuni trebuie sa dau la un iphone 12 ?

Contul tau a fost trecut cumva pe business? Problema e la cont, suna la relatii clienti sa iti verifice contul. Nu este problema la permisiuni.

Salut,am luat legatura dar problema a fost din setarile aplicatiei din telefon,s_au modificat si nu inteleg cum,acum este ok
Multumesc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!