Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.

Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Pagina 3 din 4

@Zop @Cameliagherasim am făcut o actualizare a răspunsului meu de mai sus cu link-ului regulamentului în care este specificată extragerea pentru telefoanele OPPO. Extragerea are loc astăzi, în articolul 4.5.3 aveți toate detaliile.

Si rezultatele extragerii unde vor fi publicate?

Zop
Zop

Zop

User level
Nivel
1
470 / 750
puncte
Custom field 2
Zop

@Zop, câștigătorii vor fi afișați pe site-ul nostru, în pagina campaniei, după încheierea procesului de validare (cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare).

Pagina a fost cumva actualizata...? Mai exista pe undeva pagina veche?
Pentru ca nu mai vad lista cu castigatorii din vechea campanie (saptamana 11 in special), si nici castigatorii celor 10 telefoane Oppo de pe thread-ul asta. Unde ar trebui sa fie publicate informatiile astea? Un link, ceva, avem? :)

Intreb, pentru ca sunt nspe mii de thread-uri cu Pinata, iar pagina cu Regulamentul Pinatei (https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...) pare sa fi fost updatata intre timp.

@arsradu regulamentul a fost actualizat, dar poți vedea toate regulamentele de până acum în pagina dedicată campaniei Pinata Party la secțiunea Termeni și condiții: https://www.orange.ro/pinata-party/
Referitor la câștigătorii din săptămâna 11 și cei de la tragerea la sorți pentru telefoanele OPPO i-am întrebat pe colegi și revenim.

A trecut mai bine de o săptămână de la extragerea la sorti a celor 10 mobile OPPO Reno6 5G. Unde putem vedea lista câștigătorilor???

Sustin pe doamna Miha Z! Vrem lista! Imi place transparenta!

Zop
Zop

Zop

User level
Nivel
1
470 / 750
puncte
Custom field 2
Zop

Claudia, daca te referi la tragerea la sorti din topicul asta, ea s-a incheiat deja. Dar Pinata Party continua, si, dupa cum zicea si delfinas, te poti inscrie accesand sectiunea Pinata Party din aplicatia My Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!