anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campanie Orange: Super conectat cu reducerile

Anonim
Neaplicabil

Vrei să fii primul care află despre super reducerile Orange?
Abonează-te la newsletterul Orange și vei primi săptămânal, în inboxul tău, cele mai bune oferte la telefoane, accesorii, obiecte conectate, laptopuri și TV din magazinul online Orange. În plus, ai șansa să câștigi lunar unul din cele trei super premii: un smartphone Samsung Galaxy A25 5G, un smartwatch Samsung Galaxy Watch6 BT și un smartphone iPhone 15 Pro Max 256GB.

Screenshot_2024-03-18-11-56-49-621_com.opera.browser-edit.jpg

Screenshot_2024-03-18-11-57-12-394_com.opera.browser-edit.jpg

Screenshot_2024-03-18-11-57-31-398_com.opera.browser-edit.jpg

Campania se desfasoara in perioada 27 februarie 2024, ora 23:59- 10 iunie 2024, ora 23:59.

Cele trei premii se vor acorda dupa cum urmeaza:
• 1 premiu constand intr-un Samsung Galaxy Watch6 40mm BT Gold SM-R930NZEAEUE, in valoare de 1165.84 ron (TVA inclus), acordat in urma extragerii din data de 2 aprilie 2024, pentru inscrierile din perioada 27 februarie - 1 aprilie 2024, ora 23:59.
• 1 premiu constand intr-un smartphone Samsung Galaxy A25 5G Blue Black 6GB 128GB, in valoare de 1093.93 ron (TVA inclus), acordat in urma extragerii din data de 7 mai, pentru inscrierile din perioada 2 aprilie - 6 mai 2024.
• 1 premiu costand intr-un Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 5G MU773RX,in valoare de 5484.43 ron (TVA inclus), acordat in urma extragerii din data de 11 iunie 2024, pentru inscrierile din perioada 7 mai - 10 iunie 2024, ora 23:59.

CONDIŢII DE PARTICIPARE
4.1. La prezenta Campanie poate participa orice persoană fizică, cetatean roman, cu domiciliul saunrezidenta fiscala in Romania, având capacitate deplină de exerciţiu, cu vârsta de peste 18 ani şi care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
• Este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
• Introduce adresa proprie de email in pagina consursului , https://www.orange.ro/newsletter/ , pagina Campaniei.
• Isi asuma responsabilitatea asupra validitații și corectitudinii adresei de email introdusă și declară că este adresa sa proprie;
• Se inscrie in campania “Super conectat cu reducerile” prin introducerea unei adrese de email valida si corecta, la care va putea primi ulterior concursului informari de marketing legate de cele mai noi oferte, produse si servicii, personalizate si adaptate tipului sau de client.
• Pentru tragerea la sorti vor fi luate in considerare adresele de email unice. Astfel, daca un Participant a introdus aceeasi adresa de email de mai multe ori, in tragerea la sorti va fi considerata o singura data.
4.2. Persoanele care îndeplinesc condiţiile specificate la art.4.1. de mai sus (denumite în continuare în mod colectiv „Participanţi”, în mod individual „Participant”), sunt cetateni romani si au rezidenta fiscala in Romania.
4.2. Angajaţii Organizatorului, precum şi soţii sau rudele acestora până la gradul al II-lea inclusiv nu pot participa la Campanie.

Regulament Campanie 

Sursa  informație:  https://www.orange.ro/newsletter/ 

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Super tare!

Totusi, pentru cine castiga ceasul, ar fi ideal sa-l activeze cu un telefon Samsung. Am tot auzit de mici "incidente la pornirea la rece" cu imperecherea cu alte marci.

Vio73
#StarMember

Foarte frumos și super tare!

Baftă tuturor participanților!

Mili1999
Junior entuziast

Super premii mai ales iphone-ul

bravo Orange.

BlackWolf
Senior certificat

Ok...si astia care suntem deja abonati la newsletter nu intram automat in campanie? Asa mi s-ar parea normal. Nu vad sa scrie nicaieri despre asta...

Anonim
Neaplicabil

Mă întreb dacă ar merge o acțiune dezabonare/abonare.

Că altfel înseamnă că e ca și în cazul clienților noi care primesc mai multe beneficii/reduceri ca cei vechi.

Oricum eu nu sunt abonat.

BlackWolf
Senior certificat

Corect, asa este. Ar fi fost bine sa intre si cei abonati deja, dar nu cred ca intra. Incerc eu acum sa vad daca merge cu dezabonare/abonare

BlackWolf
Senior certificat

Se pare ca a functionat cu dezabonare/abonare...

"Mulțumim. Ai inscris adresa ta de email la newsletterul Orange. Daca te-ai inscris pentru prima oara la newsletterul Orange, pentru validare, vei primi la adresa de email "*****@*****.com" un link pe care te rugam sa dai click. Dupa validare, vei fi inregistrat cu succes. Daca te-ai mai inscris in trecut la newsletterul nostru, nu vei mai primi acest link."

匿名
Junior entuziast

O campanie binevenita marca Orange.👍

Luci_TLM
Explorator

Ne bucuram sa auzim despre astfel de campanii. Tare!