Întrebare fară răspuns

Nu îmi mai este activa cartela deși am reincarcat

Salut acum 10 zile am reîncărcat cu 5 e cartea și am activat opțiunea de 5 e . Acum nu mai merge , am internet peste 100 GB și nu îl pot folosi . Mi s-a dezactivat opțiunea de 5 e cred. Nu pot sa o mai activez fără sa mai reincarc odată? Sau ce e de făcut?

Ben7
Ben7

Ben7

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Ben7
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,

Cand spui ca ti s-a dezactivat cartela, te referi la faptul ca nu-si mai ia semnal deloc? Sau e o alta problema cu ea?

Daca nu-si ia semnal, se poate sa fie o problema cu cartela, si in principiu se face o inlocuire de SIM intr-un Orange Shop. Optiunea, daca nu a expirat, si nu e o problema cu contul, nu cu SIM-ul, ar trebui sa fie inca activa.

Daca e alta problema, te asteptam cu mai multe detalii.

Merge cartela , primesc sms dar nu mai pot sa sun , nu mai merge netul , deși am reîncărcat de câteva zile și am ar trebui sa ma și minute iar net peste 100 GB

Ben7
Ben7

Ben7

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Ben7

Și nu știu de ce nu merg.

Ben7
Ben7

Ben7

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Ben7

Ok... Minute nu mai ai decat in retea, din ce pot eu sa vad. Deci daca incerci sa suni in afara retelei, nu o sa mearga. Net-ul in schimb ar trebui sa mearga. Ai schimbat ceva la setari sau ti-ai inchis datele mobile? Pentru ca altfel, daca nu mi-a scapat nimic din screenshot-ul tau, ar trebui sa ai macar net.

De asemenea, o cartela inactiva e o cartela care nu-si mai ia semnal, de obicei din cauza ca a fost dezactivata de catre operator, sau s-a defectat pentru un motiv anume. Daca isi ia semnal, nu e inactiva. La tine, e o problema cu unele dintre serviciile incluse in optiunea aia. N-are legatura cu cartela. Dar vedem, poate reusim sa ii dam de cap. :)

@Ben7: Degeaba screen-shot-ul cu bonusul existent dacă mesajul cel mai important (cel cu încărcarea de 5 euro minim) lipsește. Bonusul este activ dacă ai opțiune de minim 5 euro activă. te rog dacă poți atașa mesajul de confirmare a încărcării despre care ai pomenit aici că ți s-ar fi dezactivat. Acolo e cheia soluției pentru tine.

Am primit .

Ben7
Ben7

Ben7

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Ben7

@Ben7: Ultimul screen shot este interesant, chiar.... reușit. Personal am îndoieli, de aceea nu comentez mai mult. Rămâne Orange să confirme situația contului tău. Succes.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!