Întrebare fară răspuns

Cum se retransmite cererea de portare la Yoxo

Am o cerere de portare refuzata de Vodafone, dar in acelasi timp abonament Yoxo activ cu numar temporar. Am sunat la Vodafone si am rezolvat problema cu oligofrenii si le-am facut si sesizare ANCOM. Cum fac sa retransmit cererea de portare? In aplicatie acum nu am aceasta posibilitate. Incerc sa ma elucidez cu un operator pe messenger in aplicatie, dar nu reusesc deloc, imi spune din aplicatie si imi da pasii pe care eu i-am facut initial si care nu mai sunt disponibili acum... Chiar nu exista alta posibilitate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu. Imi apar doar doua optiuni Modifica si Inchide. Dar la modifica imi spune ca trebuie sa astept 14 zile pentru a efectua o modificare.

Oricum,optiunea de "modifica abonament" nu te ajuta in cazul tau, aceasta este pentru ati schimba abonamentul cu unul mai mare (ex: 60GB,100GB).
Cred ca singura solutie ar fi sa alegi optiunea "inchide abonament" cu renuntarea la numarul temporar si sa refaci toate detaliile portarii din nou.
Si eu sunt acum in proces de portare al unui numar de Vodafone PrePay in YOXO - Orange si totul decurge corect. Chiar acum cateva ore am primit 2 notificari pe telefon ca portarea va avea loc la data selectata de mine.

Astept sa ma sune un consultant, asa mi s-a spus in chat. Nu stiu ce presupune sa inchid si sa solicit altul. Si asa folosesc adresa de mail a sotului, fiindca initial am facut un cont si nu functiona si mi s-a sugerat sa incerc cu alta adresa alt cont... Nu as vrea sa complic si mai mult lucrurile...

@VioEscu: Vorbește cu ei (cu cei de la Yoxo) pentru ștergerea numărului de pe cont pentru reluarea procesului sau ”repararea” greșelii de portare chiar de către ei. E doar o chestiune de click-uri, ...dacă nu-s comozi din fire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!