Întrebare fară răspuns

reziliere contract cablu + internet de la Orange

Buna seara, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati. Detin un abonament de cablu + internet de la Orange de aproximativ un an iar acum o sa-mi schimb domiciliu. Pot rezilia contractul fara a achita clauze de reziliere? Mentionez ca am si abonament la telefonie mobila cu care o sa continui. Va multumesc anticipat pentru ajutor!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! In primul rand,
Pentru a închide un abonament Orange este necesar să ne trimiți o cerere, cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă.
Cum trimit cererea?
Intră în secțiunea Contact, completează datele tale în formular şi menţionează că doreşti închiderea abonamentului.
Când mi se închide abonamentul?
Abonamentul tău se va închide după expirarea celor 30 de zile, la prima dată de facturare.
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-oran...
Apoi, legat de costuri, găsești detalii aici
https://comunitate.orange.ro/questions/2424481-reziliere-internet-16gb-tv-satelit
Și aici
https://comunitate.orange.ro/questions/2234290-taxele-reziliere-abonament-termen
In principiu daca ai primit ceva dispozitive, ar trebui să te interesezi la serviciul clienți daca ai de plata ceva, prin apel la 300 sau chiar Djingo

Daca acel abonament se afla in perioada minima contractuala este posibil sa platesti unele penalitati, in functie de favorurile de care ai beneficiat la instalare.

La nivel teoretic, daca in noua locatie nu poate fi instalat serviciul, abonamentul ar trebui anulat din motive tehnice aka schimbare locatie + lipsa retea, fara a plati penalitati.

Daca acel abonament este un pachet alcatuit din Mobil + Internet + TV, rezilierea abonamentului duce la spargerea pachetului si implicit rezilierea si abonamentului de mobil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!