Personal nu am Love pentru ca nu exista posibilitatea tehnica de instalare la adresa mea. Trebuia sa fiu contactat pentru o discutie despre un posibil pachet Love cu TV prin smart card, dar nu a mai sunat nimeni.
Am cunostinte care au LOVE si sunt multumiti atat de calitatea imaginii cat si prin prisma faptului ca pachetul LOVE devine avantajos daca ai ceva vechime la Orange deoarece poti achizitiona un smart tv sau telefon cu pret puternic subventionat.
Acum depinde si cum alcatuiesti acel pachet Love:
1. Poate fi televiziune prin DTH, care dpv al calitatii imaginii este peste ceea ce ofera concurenta in momentul de fata plus ca in grila, sunt extrem de multe canale in format HD. Tot pe DTH poti achizitiona optional un Kit de receptie extra canale (nu stiu care sunt acele canale extra).
2. Poate fi televiziune prin CATV, caz in care o sa acelasi canale tv pe care le are Telekom in grila plus ca netul prin fibra vine tot pe infrastructura Telekom.
Ca orice serviciu de televiziune prin DTH mai pica semnalul daca este deranj in atmosfera: nori, ploi, ceata densa, furtuni, ninsoare puternica, vant puternic, etc.
Tot pe DTH Orange partea se sport cam lasa de dorit deoarece competitiile sportive majore sunt impartite intre Digi si Telekom. Am vazut ca Look a achizitionat ceva pachete competitionale dar si asa cam lasa de dorit.