Întrebare fară răspuns

Cat costa inlocuirea unui display pentru huawei nova 5 T?

Salutare! Telefonul inca este in garanție. Mulțumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!
Presupun ca display-ul trebuie schimbat pentru ca a pățit ceva telefonul, nu este un defect de fabricație.. si-atunci nu face obiectul garanției.. insa, pentru a nu pierde garanția telefonului, reparațiile se fac în service-urile autorizate..
Pentru a afla un cost orientativ poti da o căutare pe google inclusiv cu localitatea de unde esti.. eu am găsit ca este in jur de 300..
Poti afla de la magazinul de unde ai făcut achizitia care este recomandarea de service din partea lor.. Eu am avut telefonul in service, dar, a fost achiziționat de la Orange si-atunci m-am dus la Orange si ei l-au trimis in service..
Ar fi bine daca l-ai putea duce tu în service și sa fie gata pe loc, sa scurtezi timpul, dar și pentru a nu fi nevoita sa salvezi datele din el, sa-l duci gol.. in general asa e bine sa duci un telefon in service..

Salut @Teo_8,
‏‏‎ ‎
Pentru acest model schimbarea de display are un cost de 523 lei conform site-ului Huawei Romania. Pretul este estimativ si valabil pentru locatia Service Huawei din București. Prețul final din Service-ul Autorizat poate varia, manopera și TVA-ul fiind incluse.
‏‏‎ ‎
Daca mergi personal la Service-ul Huawei din Bucuresti, Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A, in zilele de 27, 28 sau 29 ianuarie 2021 si iti vei repara telefonul nu vei mai plati manopera(aproximativ 100 lei) si ti se va aplica gratuit folie de protectie pe ecran. #serviceday
‏‏‎ ‎
Daca te-a ajutat acest raspuns nu uita sa apesi ❤ sau sa il marchezi ca solutie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!