Întrebare cu răspuns(uri)

Cum vi se pare noua grilă de abonamente Orange?

Vot.
1. Foarte bună
2. Bună
3. Satisfăcătoare
4. Puțin bună
5. Slabă
Eu merg pe 3, deoarece mi se par foarte scumpe la resursele incluse și rigiditatea operatorilor la 300 și de la retenție de a acorda discount la abonament doar anumitor clienți. Voi ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Dacă analizăm cu atenție, Orange nu s-a înghesuit mai niciodată cu oferte standard care să te dea pe spate. Dacă intri în detalii și ai mai multe abonamente, le face pachete, o să constatăm că sunt acceptabile, chiar bune!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Dar cu toate aceste lucruri, tot nu as renunta la ei. Avem o relatie de prea multi ani ca s-o stricam. Cu toate ca e loc si de mai bine, mai ales la prelungiri pentru clientii cu vechime.

Eu recunosc ca n-am prea apucat s-o studiez.. dar, sigur voi reveni zilele astea cu părerea mea..
Am reținut doar ca sunt incluse resurse de net pentru socializare, ca a scăzut prețul pentru acces la roaming si ca exista abonament si pentru roaming non SEE..
Astea mi se par lucruri bune..

Toate abonamente vechi Orange Me 16, ar trebui sa fie echivalate cu Smart 15 sau mai sus și să le ofere net nelimitat, ca este de rasul curcilor ca un abonament Orange Me 16 sa aibă inclus doar 10/20 Gb net.

  • Unde vorbiti voi de abonament de 16 Euro cu doar 20 GB?
  • Eu am avut de 14 Euro cu 50 GB si Family 50 GB si acum dupa doi ani am refacut cu 8 Euro cu “doar” 50GB + Roaming.
  • Voi nu mergeti la Orange shop sa refaceti oferta cand expira contractul anual sau la 2 ani?
  • Plus ca oferta e in general mai buna cand iei si internet si TV de la Orange si ajuta si cand sunt doua abonamente family.
  • Eu am plecat de la Digi (RCS/RDS) dupa opt ani la ei si de doi ani sunt la Orange. Initial era so-so oferta, dar dupa doi ani a scazut pretul destul de mult, ajungand probabil mai accesibil decat Digi, cu semnal si calitate a retelei mult mai buna.
  • Dar nu lasati abonamentul sa mearga de la sine 10 ani. La fiecare an mergeti la Orange Shop si discutati acolo ce oferta noua de abonament exista.
  • E drept, PrePay e inca cea mai buna oferta, dar se pot face abonamente cu pret foarte bun.

Anul trecut, în luna aprilie, la retenție am obținut Orange Me 16 cu 20 Gb net și soția a obținut la Orange Me 11, în decembrie, 105 Gb net.

Mi se pare satisfăcătoare! De ce? Pentru că abonamentele mai mici au net foarte puțin, adică mai puțin decât înainte, iar cel de 15 euro, are internet nelimitat. Adică orice drum merge către cel de 15 euro, dacă vrei să ai internet suficient și să nu te mai confrunți cu probleme.

SLABA, foarte slaba, mult mai slaba decat vechiul portofoliu de abonamente, raportat la ce primesti in bani platiti. Am postat pe topicul dedicat un screen-shoot cu o simulare de migrare si prelungire de abonament + achizitie telefon, iar pretul telefonului era acelasi indiferent de valoare abonamentului.

Poate singurul plus ar fi INTERNET NELIMITAT la abonamentul Smart 15. La o repozitinare de abonament ar trebui sa obtii 30% reducere din pretul standard. Adica o sa poti avea Internet Nelimitat undeva la 10 - 11 euro / lunar.

Ce-am avut si ce-am pierdut? Pai daca tu vii si la aceiasi marfa schimbi doar ambalajul produsului/serviciului ma dezamagesti. Calificativ? MAI MULT DECAT SLABA. Cel putin nu la tarifele acestea. Orange poate mai mult, nu trebuie sa lacomeasca.

In contexul actual (COVID-19) si daca urmarim comunicarile OMS, sunt sanse destul de mari la din toamna sa avem un val 2 de pandemie. Acest aspect de traduce prin faptul ca omenirea inevitabil va trece iarasi printr-o ciza de proportii (expertii finaciari afirma ca va fi mai rau decat perioada 2009).

Tind sa cred ca majoritatea companiilor constientizeaza aceste aspecte si adopta modelul "sa-i rupem acum, cat inca mai putem sa-i mulgem, pentru a ne asigura un venit in vreme de criza". Si cum Orange nu este o societate caritabila, au adoptat si ei aceasta politica.

Ma repet, nu ar fi exclus ca in toamna - perioada in care au loc cele mai multe lansari de terminale, dublate de Halloween, Blackfriday, Sarbatorile de Iarna - aceste abonamente sa sufere un refresh.

Dacă analizăm cu atenție, Orange nu s-a înghesuit mai niciodată cu oferte standard care să te dea pe spate. Dacă intri în detalii și ai mai multe abonamente, le face pachete, o să constatăm că sunt acceptabile, chiar bune!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!