Întrebare fară răspuns

De ce nu merge sa sun pe nimeni???

Sunt absolut dezamagit de orange, de 2 zile in continu imi apare ca nu sunt inregistrat in retea atunci cand vreau sa sun pe cineva, cand dau bara aceea de la telefon in jos imi zice: Numai apeluri de urgenta. Tin sa mentionez ca sunt din Moieciu de Jos, telefonul nu are nimic, am incercat si pe alte telefoane, prietenii mei nu intampina aceste probleme. Ajutor

Răspunsuri

Incearca sa faci si o schimbare de SIM. Daca ai incercat si in alte telefoane si problema persista, e posibil sa se fi stricat si trebuie sa inlocuiesti cartela.

Este dificil sa nimerim exact problema, dar sunt cateva variante care imi vin in minte:

  • numarul este inca valid? (nu a fost portat, nu a expirat creditul si perioada de gratie PrePay sau nu a fost inchis abonamentul)
  • numarul este inca asociat acelei cartele SIM? Intreb in ideea in care nu a fost solicitat transferul catre un alt SIM
  • ai incercat sa repornesti telefonul?
  • daca muti cartela SIM in alt telefon, functioneaza? Daca nu, poti cere inlocuirea gratuita a cartelei SIM in orice Orange Shop / Store. Daca da, o alta cartela SIM in telefonul tau functioneaza? Ar putea fi o problema cu telefonul.
  • daca din telefon executi o cautare manuala a retelelor, ce retele vezi? Iti arata Orange? Daca da, apare ceva scris langa aceasta sau daca incerci sa o alegi manual?
  • Te asteptam sa revii cu noutati referitoare la testele efectuate si rezultatele obtinute :)

Probabil că este din sim. La un moment dat, acestea pot să nu mai funcționeze și trebuie să fie schimbate. Mi s-a întâmplat și mie de vreo două ori și a trebui să-l schimb. Teoretic, după schimbare, ar trebui să îți funcționeze! Succes și să ne spui ce s-a întâmplat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!