Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce model de smartphone a dominat vânzările în primul trimestru?

Oamenii cumpără din ce în ce mai multe telefoane Android din gama medie în detrimentul celor premium, arată datele de la firmele de cercetare. Samsung Galaxy A51 a fost cel mai vândut model de smartphone Android din primul trimestru al anului 2020, cu 6 milioane de unități livrate la nivel global, şi o cotă de piață de 2%. Xiaomi Redmi 8 este al doilea cel mai popular smartphone Android din întreaga lume, potrivit Strategy Analytics. Piața smartphone-urilor Android este dominată din ce în ce mai mult de modele mai accesibile.
În segmentul Android, Samsung a ocupat 4 din primele 6 poziții din întreaga lume în primul trimestru, în timp ce Xiaomi a ocupat două. Samsung Galaxy A51 (4G) este cel mai vândut smartphone cu Android din lume și a avut o cotă sănătoasă de 2,3% din toate smartphone-urile livrate la nivel mondial în perioada analizată. Smartphone-ul A51 al Samsung este popular în toate regiunile, în special în Europa și Asia. Xiaomi Redmi 8 este cel de-al doilea model de smartphone Android cel mai popular din lume, având 1,9% din piață în primul trimestru. Gama de smartphone-uri Redmi Xiaomi se vinde foarte bine în India și China și din ce în ce mai mult şi în Europa. Galaxy S20 Plus a fost singurul telefon flagship din Top 6 cele mai vândute modele, şi a fost pe locul trei, cu o cotă de 1,7%.
Detalii aici:
https://www.economica.net/ce-model-de-smartphone-a-domina...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Era de asteptat ca mobilele care au caracteristici bune si pret mediu sa fie la cautare. Si eu am cumparat un Samsung A51 pentru socru, ca-l lasase S8. Nu-s din aceeasi categorie, dar punand in balanta pretul- caracteristici a fost o afacere buna zic eu.

La cât s-a discutat despre Samsung A51, nici nu ma mira ca a dominat topul pana acum..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!