anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ANCOM licențiază temporar transmisiile pentru evenimente de tip drive-in

FaraUnID
Campion certificat
“Pentru că în perioada stării de urgență am primit mai multe solicitări pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in (cinema, concerte live), vom acorda licențe pentru frecvențe radio de putere mică în banda FM, pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente, astfel încât publicul să se poată bucura în siguranță de spectacol din autoturismele proprii, utilizând aparatele radio. Și industria de entertainment, la fel ca întreaga societate, se adaptează condițiilor actuale și mă bucur că printr-o bună colaborare cu Consiliul Național al Audiovizualului am putut identifica rapid o soluție pentru ca aceste evenimente să se poată desfășura în condiții optime”, a declarat Sorin GRINDEANU, președintele ANCOM.

Procedura de solicitare a unei licențe temporare
În contextul măsurilor de distanțare socială, pentru organizarea unor evenimente de scurtă durată, destinate divertismentului unui public restrâns și într-un areal limitat de către organizatorii de spectacole sau de concerte de tip drive-in, este necesară alocarea de către ANCOM a unei licențe temporare de utilizare a frecvențelor radio pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente.
Tipul de aplicație urmărit de solicitanți este transmiterea coloanei sonore către participanții la evenimente de tip drive-in, în care spectatorii se află în propriile autovehicule, și constituie o alternativă la evenimentele desfășurate în sălile de cinema tradiționale și concertele în aer liber cu spectatori. Licenţa de utilizare a frecvenţelor va fi eliberată pentru o perioadă de maxim 30 de zile.
Licența va fi acordată atât persoanelor juridice, cât şi societăţilor fără personalitate juridică şi persoanelor fizice în urma completării și transmiterii de către solicitant a unui formular-tip disponibil aici, însoțit de o documentație care susţine soluţia tehnică propusă, în conformitate cu reglementările tehnice aplicabile.

Transmiterea cererii se poate efectua către sediul central sau către orice structură teritorială a ANCOM fie prin depunere, personal sau de către un reprezentant al solicitantului, printr-un serviciu poștal sau ca înscris în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv şi generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice prin intermediul Registraturii online a ANCOM.
Sursa - https://www.ancom.ro/ancom-licen539iaz-temporar-transmisiile-pentru-evenimente-de-tip-drive-in-_6267
Parca si vad un UNTOLD de tip drive-in in parcarea stadionului si a salii polivalente din Cluj, sau Neversea de tip drive-in (sau dive-in, cu barca) pe plaja.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Și sigur va rămâne loc și pentru distanțarea socială printre bărci și mașini :)))

Miha_Z
#StarMember
Nu cred ca vor face Drive in la spectacolele mentionate de tine. E prea din pripa totul. Si oricum nu cred ca va fi aceeasi senzatie sa stai in masina linistit, in loc sa te plimbi printre terase, magazine...

FaraUnID
Campion certificat
Delia a anunțat primul concert Drive In din România, ce va avea loc la Romexpo, pe 31 mai, de la ora 20:00. Intitulat "Cum Era", show-ul face parte dintr-un turneu naţional, care ar putea duce experienţa concertelor Drive In şi în alte oraşe. Concertul va fi live, pe scenă, ca orice eveniment. Sunetul se va auzi pe sistemul audio din mașina personală via radio FM. https://www.infomusic.ro/agenda/delia-concert-drive-in-romexpo-mai-2020/ Deja avem confirmari de asemenea manifestari!

mihai_13
Maestru
te duci la concert live , vedeta se produce pe scena (poate chiar in izoleta :)))) ) si tu stai in masina si asculti la radio (sistemul audio din masina) ! ? :))) eu inteleg ca le este foame de bani , dar la asa ceva nu am sa particip niciodata ...