Întrebare fară răspuns

Voi ați mai primit puncte thanks you din plăți cu card/ telefon/ ceas?

Mă refer la puncte din plăți cu card/telefon/ceas

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În principiu asa e, sunt valabile 3 ani..
De exemplu, punctele primite în 2017 pe tot parcursul anului, ianuarie-decembrie, si neconsumate până la sfârșitul anului 2018, vor expira anul acesta, în 2020, la 31 decembrie.. Ideea e ca se tine cont de an, nu de fiecare lună in parte, astfel că punctele primite intr-un an, vor expira la sfârșitul celui de-al 3-lea an..
Ai mai jos link-ul pentru informatii puncte thank you..
Mai poti gasi si alte informatii în comunitate.. in timp, s-au mai discutat diverse subiecte despre puncte..
https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Eu nu cred ca punctele OTY ar trebui sa expire ca doar nu se imput stand in serverul Orange. Cred ca ar trebui lasate acolo oricat pana clientul decide sa le consume. Care este logica,nu au spatiu de stocare sau cer de mancare?

Nu știu ce să spun. Mi-au spus că am atins numărul de 50 puncte. Ideea e că nu am mai primit puncte de pe data de 13, când am plătit factura. Nu cred că am făcut 50 de puncte în o treime din lună. Înainte primeam puncte tot timpul. Nici nu știam de cele 50 pe lună. Aștept lună mai ca să văd cum mai voi fi "păcălit". Iarăși, înainte să am orange love și orange money punctele ba creșteau, ba scădeau, făceam print screen ca să fiu sigur de treaba asta. Eu cred că doar atunci când nu ești în perioadă contractuală îți dau toată luna.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!