Întrebare cu răspuns(uri)

Amânare plata facturi datorita epidemiei de coronavirus

În contextul actual, al epidemiei de coronavirus, Orange ia în calcul posibilitatea de amânare a plăților facturilor? Cu siguranță vor fi clienți, fie în izolare, fie bolnavi, care nu vor avea posibilitatea de a plăti facturile. Varianta cea mai simpla și sigura e plata online, dar și asta presupune bani în conturi care pot exista sau nu.
Câteva bănci din România deja au anunțat ca amână plata unor rate la credite pana în luna mai.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

La Orange există deja opțiunea de amânare a plăților. Puteți vedea aici care sunt condițiile și cum se poate obține o amânare la plată: https://comunitate.orange.ro/questions/1981421-conditiile-obtine-amanare-platii

 

La nivelul întregului lanț de magazine Orange și ale partenerilor s-au aplicat măsuri speciale, precum limitarea numărului de persoane care sunt prezente simultan, furnizarea de măști și mănuși personalului, obligativitatea folosirii gelului anti-bacterian de către angajat și clientul preluat, dezinfectarea spațiului de lucru de cel puțin 3 ori pe tură. 

 

Status-ul magazinelor se poate modifica, de aceea este important sa verificati si pe site-ul Orange

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (89)

Da (198)

69%

198 membri au votat cu DA

89 membri au votat cu NU

69% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 3

Am primit azi mesaj de la Banca Transilvania, prin care eram notificat că se amână toate plățile pe care le au oamenii de făcut către bancă, până în mai.. Cu toate că se pot efectua plati de pe telefon, sau calculator, nu toți pot plati așa... Astfel că cel puțin unele operații vor trebui suspendate.

Sa se accepte doar platile online. Orange ar trebui sa-si inchida magazinele fizice. Apple a facut-o deja...in toata lumea,mai putin China.Sigur ca si mie mi-ar place ca Orange sa ofere posibilitatea amanarii platii facturilor,dar oricum aceasta posibilitate exista la Orange si inainte de coronavirus.

Cu siguranta va fi nebunie si, cu siguranță sunt multi care nu au posibilitatea de a face plati online.. Pe mine nu m-a anunțat banca nimic.. ce oameni rai... Eu am plătit deja... :D

Încă sunt oameni, chiar și în 2020, care primesc banii cash ci nu pe card ca să poată plăti mai departe facturile sau ratele la bănci online.

Este o eroare să impui doar plata online, atât timp cât pe piață predomină cash-ul. Banii sunt doar un instrument de plată, însă fără ei nu te poți abona la servicii.

Eu zic ca poți face o plata unei rude, unui prieten, unui batran chiar dacă nu are card.
Nu? Platesti cu datele lui din cardul tau si el, ea, îți dă bani lichizi în loc.
Nu știu la Orange dar la Eon sigur poți.
Mai plătesc mamei câteodată.
La pensiile lor...
Uneori nici nu le mai iau banii când am drum pe la ei.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Este o măsură destul de bună și datorită faptului că multe persoane nici măcar nu mai lucrează, sau o fac cu program redus. Bugetul acestor familii va fi destul de afectat mai ales cei care au rate la banci. Vor fi destul de mulți care vor profita de aceste măsuri care pentru unii sunt destul de binevenite. Cei care au posibilitatea să plătească online va trebui să o facă, să nu profite de această situație neplăcută.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

@Noah, vor fi mulți în imposibilitate de plata, nu neapărat din cauza izolării autoimpuse sau a carantinei, ci datorita faptului ca nu mai muncesc și implicit nu mai câștiga nimic. Nu toată lumea va avea parte de concedii cu plata.

Ar fi o masura buna insa daca ar fi ca Orange sa o aplice ar fi dupa doua-trei luni de la declansare. Acum e prea curand. :) Zic si eu... :))

Pana la amânarea din oficiu, din cauza unei viitoare crize, cred ca cererile vor veni din partea clientilor.. Se pare ca am primit si eu sms de la banca.. mi-au spus unde anume sa platesc, adica mi-au dat contul bancar, banca si ce sa trec pe documentul de plata... sa nu ies din casa :))))

Se iau aceste precauții și datorită faptului că s-a înțeles că cu această epidemie nu e de glumit. Cînd s-a văzut că nu e de glumă s-au luat măsuri extreme, puțin cam tîrziu și cu pierderi considerabile. Sa sperăm totuși că pe viitor totul va fi bine, împreună vom trece și peste acest mare impas. .!))

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!