Întrebare cu răspuns(uri)

Sunteti de parere că abonamentele Orange ar trebui să se actualizeze automat?

De multe ori se intampla sa avem un abonament incheiat la un anumit tarif, apoi sa citim ca in ofertele mai noi ale Orange, acelasi tip de abonament este la jumatate față de tariful perceput pentru noi cand am incheiat contractul. Credeti ca ar fi o idee buna ca aceste abonamente sa se actualizeze automat la noile tarife oferite de Orange, astfel incat sa nu mai asteptam un an sau chiar mai mult pana si abonamentele mai vechi sa fie actualizate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Dacă ai încheiat un contract pe 12 sau 24 de luni, in care este specificat un tarif si un număr de resurse, nu se va face asta niciodata de la sine.. Nu cred ca exista vreun exemplu, indiferent de domeniu, cand să se fi facut asta.. Dar, da, ar fi frumos să fie, macar puțin, actualizate resursele.. Dacă nu aduse la nivelul celor din oferta curentă.. Cred ca ar aduce un val de simpatie.. Ar fi super să primești niște resurse in plus, cand tu stii ca ai mai puțin si ai avea nevoie de ceva.. macar după ce ai trecut jumătate din perioada contractuală..

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (1)

25%

1 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

25% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!