Întrebare cu răspuns(uri)

Semnificații pictograma 4 G

Hola, comunitate .Pe bara mea de pictograme sus in dreapta apar doua care mă contrariază .
Și Volte și 4 G .
Volte știu că e peste 4 G .
Ce semnifica atunci 4 G ăla ? Cumva apel 4 G despre care știam că e ceva cu HD plus ?
Nu îl aveam înainte de a face update la Xiaomi când am reușit să adaug în meniu Volte

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ba este exact apel 4G. :) VoLTE exact asta este: Voice Over LTE, sau mai pe romaneste, Apel 4G. Sunt unul si acelasi lucru.

Deci, felicitari, ai VoLTE.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ba este exact apel 4G. :) VoLTE exact asta este: Voice Over LTE, sau mai pe romaneste, Apel 4G. Sunt unul si acelasi lucru.

Deci, felicitari, ai VoLTE.

Cu mare placere. Vezi daca ai si VoWiFi. :D Aia ar fi chiar misto daca ai avea.

Si, mi se pare ca in momentul in care ai Apel WiFi (sau VoWiFi) activat, iti mai apare o iconita sus. Icoana de VoLTE e inlocuita de cea pentru VoWiFi. Cel putin pe al meu Moto Action asa e. Poate la Xiaomi difera un pic, sau nu se inlocuiesc una pe alta. Dar ar trebui sa-ti apara o iconita noua pentru VoWiFi.

Sper sa reusesti sa le activezi pe amandoua.

De curiozitate, dupa update, s-a activat singur VoLTE-le? Sau a trebuit sa-l activezi tu cu cod?

Singur . După update s-a cerut repornire .
Cam înfricoșat puțin pentru că citisem pe Xiaomi community că unii au avut necazuri, pentru că nu folosiseră o conexiune rapidă la descărcare gen WiFi DIGI, ca mine, am repornit .
Instant a apărut pictograma Volte pe care înainte nu o aveam, iar in setări la rețele un nou comutator pe care de asemenea nu îl aveam, cu Volte .
Xiaomi Redmi 7 A vine cu MIUI 10 din fabrică .
Eu am făcut update la Miui 11 Global și acum e ok .
Vowifi nu am, dar semnalul e ok acum .

Aha. :D VoWiFi, daca este, ar trebui sa apara undeva in setarile de retea. Ar trebui sa ai o bifa pentru VoLTE (care cel mai probabil e deja activata), si mai jos una pentru WiFi Calling (sau Apel WiFi, sau VoWIFI). Acelasi lucru.

La mine VoLTE s-a activat singur. Ca si la tine. Dar Apelul WiFi a trebuit sa-l activez singur din setari. Poate il ai si tu....?

De asemenea, stiu ca la Xiaomi (nu stiu daca la Redmi 7A, dar in general) puteai sa activezi WiFi Calling cu un cod. Dar de obicei cand isi ia asa singur VoLTE, sansele sunt destul de mari sa ai si VoWIFI pe undeva prin setari si sa nu fie activat inca.

Oricum, super veste. Bravo! Ma bucur mult! Spor la apeluri de calitate! :D

4g semnifică existența unei rețele de date și voce în zona în care locuiești/ îți desfășoară activitățile, la care telefonul tău are acces. Volte sau apel 4g reprezintă faptul că tu poți chiar să inițieze apeluri prin intermediul tehnologiei 4g, apeluri care se realizează mult mai rapid și la o calitate mult mai bună decât cele în tehnologiile inferioare ( 2g/3g).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!