Întrebare fară răspuns

Samsung W20 – smartphone pliabil cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Samsung W20 – smartphone pliabil cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus.
Ce părere aveți despre noul smartphone pliabil de la Samsung?
Am mai spus că nu sunt fan al acestor telefoane pliabile dar specificațiile produsului sunt excelente.
Prețul este unul mare, 2000 $ :)
Poate îl vom vedea și în Europa curând, momentan este disponibil în China.

https://www.gadget.ro/samsung-w20-smartphone-pliabil-cu-p...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Hm... Prețul foarte mare, tehnologie încă neperformanta ( ma refer la partea cu pliere), indisponibilitate în Europa. Restul sunt detalii.
Deci, cum s-ar zice, strugurele e acru :l

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Sunt anumite sume la care tot ce poti spune este "păi cu banii ăștia as putea.. ", completați voi mai departe.. Suma asta este una dintre ele... Indiferent ce stie sa faca, mi se pare prea mult..

Prețul este prohibitiv, cu siguranță vor mai scădea în viitor.
Tehnologia nouă e scumpă dar cu trecerea timpului și apariția mai multor modele, prețul ar trebui să se "așeze".

@Jay, excelent raspuns. :)) Si un foarte bun si foarte realistic punct de vedere.

Da, nu sunt mare fan al implementarii asteia de display flexibil. Am mai zis si cu alta ocazie de ce anume. Mi se pre ca device-urile de genul asta sunt un fel de Frankenstein transformer, care in final nu exceleaza nici ca telefon, nici ca tableta. E un concept cool. Vreau sa vad ce alte chestii mai poti sa faci cu tehnologia asta. Ah da, si sa-i mai scada pretul. Ca la cat e de scump, cred ca vor trebui sa-mi creasca niste rinichi in plus, sa am de unde sa donez. :))

Mult prea scump,dar sigur că își va găsi cumpărători și încă foarte multi. Mare parte din ei îl vor lua nu pentru specificații ci fiindcă e in trend sa ai ultima fiță in materie de telefoane iar faptul că acesta costa cat o mașină și, pentru acest segment de cumpărători nu este un impediment. Da,dau 2000 de euro pentru un calculator cu care îmi câștig și o bucată de pâine dar pentru un telefon niciodată chiar daca banii nu ar fi o problema. Să ne mai aducem aminte înainte de a achiziționa astfel de gadgeturi că mai sunt și copii care mor de foame...la propriu.

Desi sunt fan Samsung nu as da atatia bani pe el. 1000 de Euro sa dau pe un ultim model mai merge, dar 2000 nu as da. In plus nu-mi plac telefoanele pliabile.

Cam mare prețul, dar baterie și procesor super! Foarte bine, dar nu cred că acest tip procesor va veni și pentru cele care ajung la noi, din păcate!

@Vio73, așa este și mă întreb și eu de ce. Preferă să folosească procesoarele proprii, probabil din cauza costurilor scăzute.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!