Întrebare fară răspuns

Aplicații de testat viteza conexiunii de internet

As vrea sa știu ce aplicații folosiți pe mobil / Android, pt a testa viteza de internet a rețelei Orange, și nu numai.
Care considerați ca este cea mai buna, care credeți ca oferă cele mai realiste rezultate?
Personal nu am folosit astfel de aplicații decât episodic. Acum, am văzut ca si ANCOM a lansat o astfel de aplicație. Cum vi se pare?

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu folosesc doar spedetest by ookla, și chiar funcționează bine. In ceea ce privește noua aplicație, probabil au motivele lor pentru care a fost lansata. Probabil o voi utiliza cândva, dar deocamdată rămân la cea actuală, spedetest.

Doar speedtest, cand am vrut noi sa verificam diverse zone.. n-am apucat inca sa verific aplicatia lansata de ANCOM, doar am auzit de ea.

Si eu tot Speedtest folosesc. N-am folosit alta, pentru ca nu am avut nevoie, dar pe aceasta am inceput sa o folosesc atunci cand am fost rugata aici, in comunitate, sa verific net-ul in roaming in Bulgaria la diferite ore (respectiv ziua si seara). Dupa ce am folosit aplicatia acolo, am fost destul de curioasa si am inceput sa verific calitatea semnalului prin mai multe zone.

Și eu la fel ,folosesc Speedtest pe telefon. Pe calculator nu prea mai testez viteza,însă cu telefonul sunt mereu tentat sa masor viteza in diferite locatii,în special acolo unde semnalul este mai deficitar. Folosesc și aplicația celor de la ANCOM și remarc oarece diferente intre aplicația lor și uzualul Speedtest,probabil că sunt ceva factori care influenteaza. Speedtest efectuează testul un pic mai rapid parca. Interfețele diferă dar fac aceleași lucruri. Netograful prin browser oferă ceva mai multe informații privind locația.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!