Întrebare fară răspuns

Oferte portare în/ din rețeaua Orange

Deschid acest topic, în care fiecare utilizator al comunității sa împărtășească cu noi, detalii despre oferte de portare în rețeaua Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Saptamana trecută, o cunoștință a primit o ofertă de portare din Digi mobil la Orange, telefon Huawei Psmart 2019 la 58 euro și Orange Me 11 (reducere 20%) și cu 10 Gb net inclus, pe card a acceptat-o si urmează, ca marți să se finalizeze portarea.

Știu că nu este neapărat răspuns la ce ai întrebat, dar.... am primit următoarea oferta, de la Digi... Minute și sms nelimitat national, 2.000 de minute in roaming SEE, Internet nelimitat in 4G si tot nelimitat in roaming SEE, la 5 Euro/luna, plus Xiaomi Mi Mix 3, sau Huawei Mate 20 Pro la 2.500 de lei, cu plata in rate...
Am refuzat, nu vreau abonament deocamdată, și dacă aș vrea, as continua la Orange. :)

Eu primisem o oferta de la Telekom, ceva cu minute și sms nelimitat, internet nelimitat la viteza 4G, totul național, la 28 lei pe luna, abonament liber de contract. Cred ca era oferta de portare ca m-a întrebat dacă am un PrePay în alta rețea. Sincer, nu am fost foarte atent ca ma grăbeam, dar treaba asta cu abonament liber de contract suna interesant oarecum. Disperat, dar interesant.

Am văzut, printre altele, oferta din screen shot, care mi s-a părut bună pentru cei care doresc un telefon excepțional, la un preț rezonabil și multe resurse incluse. Nu înțeleg de ce nu poate și un abonat cu vechime să obțină așa ceva!

Da, se pare că sunt ceva oferte bune de portare în piață.
Asemenea oferte ar trebui să fie și pentru abonații cu vechime în rețea la reînnoirea contractului. Poate sunt și nu știu eu ;)

Pentru abonații cu vechime în rețea (10+ ani), ofertele sunt mult mai slabe ca cele de portare. Alt exemplu, Huawei P30 Pro la 200 euro și Samsung S10 la 149 euro cu Orange Me 30.

Deoarece este mai greu să atragi oameni din altă rețea, decât să-ți păstrezi pe cei din rețeaua ta. Este o oarecare logică, oferta este buna tocmai pentru că se fac unele estimări, și un plan de marketing, de atragere a consumatorilor din alte rețele. Este ilogic dpdv al vechilor membri ai rețelei, pentru că noi ducem "greul" cum ar veni, dar aici e vorba de marketing.

Clienții noi atrași prin portare, majoritatea, pleacă după 2 ani, or să caute o altă ofertă la fel de competitivă ca data trecută la alt operator.

@The Special List abonamentul liber de contract ii vizeaza pe cei care sunt pe PrePay si pentru a scapa de grija reincarcarilor isi pot face acest tip de abonament. Avantajul e ca nu mai duci grija reincarcarilor, ai 3 luni gratuite si poti oricand renunta la el si reveni pe PrePay.

O oferta draguta despre care am auzit portare Telekom -> Orange + telefon :
LG G8s ThinQ 128GB 130 lei/ luna in 24 de rate + nelimitate minute nationale si roaming SEE, 5 GB Intrernet, nelimitate SMS nationale si roaming, 200 de min internationale cu 11 euro / luna .
Mie mi se pare demna de luat in considerare, nu ? :D

Mai era cineva care a spus că pentru angajații la multinaționale era oferta asta:
orange me 11, redus la 8,8 euro, cu 10 GB net + 50 GB bonus lunar și a luat Huawei P 30 la 345 euro.

O oferta de portare în rețeaua Orange fara achiziție telefon este Orange Me Start 8 (cu reducere la 7.2 euro), nelimitat minute si mesaje national, 38 gb trafic internet national, si 200 minute internationale din Romania valabile pe fix si mobil.

Bună seara, va rog sfatuiti-ma cum aflu ofertele de portare din VDF, în Orange?? Când vreau sa fac o simulare, îmi cere cam multe detalii și îmi e teama ca deja face portarea iar eu vreau doar o simulare. Ce ma sfătuiți?? Mulțumesc.

Multumesc @Jay, ma intereseaza o portare personalizata cu achizitia unui Samsung A41... Am citit recomandarea ta dar ma interesa dacă fac simularea de portare pe site și bag acele date pe care le cere (nr de abonat din VDF, nr telefon, etc) mi se face portarea parțială sau e doar o simulare?? Mi-e teama sa bag toate datele solicitate ptr ca nu vreau sa fac vreo prostie.

Teoretic, ar trebui sa fie doar o simulare, din moment ce nu faci cerere, nu dai un buletin și o factura de la alt furnizor, documente necesare în cazul încheierii unui abonament.. Dar, pentru liniștea ta, poti merge intr-un shop pentru o simulare personalizata.. sau poți suna la numărul 0374300300 și alegi opțiunea "nu sunt client Orange" sa ceri oferta..
https://www.orange.ro/contact/

O sa încerc sa sun la acel nr. La simularea de pe site, aleg telefonul, aleg portare, apare asta, ma sperie acea cerință evidențiată de mine în screen shot, m-aș duce mai departe dar mi-e sa nu ma proteze parțial și..... Cu toate ca nu aleg tipul abonamentului. Mda, multumesc ptr răspuns.

Eu am făcut portarile discutând cu un reprezentant, nu stiam cum arata dacă încerci online.. E mai bine sa nu setezi nimic si sa vorbești.. Te rog sa acoperi numărul de telefon din poza.. In comunitate nu postam date personale..

@Jay, nr ala e setat de site la acea portare parțială, asadar nu îmi aparține acel număr. O sa merg la Orange Shop. Ms mult. Seara buna.

Bună dimineața, am fost la Orange Shop ptr o oferta de portare dar nimic atractiv și rentabil cu achizitie de telefon, dezamagitor. Nu mai sunt ofertele de altădată. Acum revin cu rugămintea, nu se poate face o simulare simpla fără a trece de acea cerere de portare?? Ar trebui reconstruit site-ul în sensul asta, acea cerere de portare e cam dubioasa, vreau doar o simulare simpla și clara la portare cu achizitia unui telefon, atât, ptr a stii cât am de plătit, dacă rentează portarea, etc....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!