Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange da așa puțin net la 5 euro?

Vreau răspunsuri bune.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut!
Într-adevăr, pe lângă reclamele de la tv, in care Telekom promite marea cu sarea cu 5E, care de fapt nu e o cartela, ci un abonament, la Orange ar părea puțin. Totuși, coroborat cu oferta Orange Suporter, in care, printr-un mesaj la 321 cu textul echipei favorite primești 100 MB la gol marcat și 500 MB la victorie, deci se pot aduna sume mari, Orange își lasă competitorii in urma. Plus că fata de restul, semnalul este mai bun, chiar daca a apărut 5G, (doar in București). Compară ofertele până la capat, și vei vedea că punctele în plus sunt pentru Orange. :)
Succes

Acum, Telekom a început să trimită notificări pentru majorarea prețurilor la abonați. Deci se cam termină cu mocăciunile pe la toți! Cred că ideal este să alegem calitate și cantitate, așa cum are Orange!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!