anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pacalea oferta orange love 37ron/luna

Alexaa-Floo
Junior

In data de 15.11.2023 am fost contactat de catre ofertare orange pentru pachetul Internet 2300 plus tv esential - 37 ron pe luna. Accept oferta, vine contractul. Pe 20 vin tehnicienii si fac instalarea. 
Toate bune si frumoase pana pe 27 cand se emite factura si vine factura in valoare de 115 ron. 
Sun la 300 unde aubspus ca asta apafevin sistem si nu stiu de ce am costul acesta, sunt la ofertare si ei spun ca am oferta de 37ron dar nu au acces la factura, a doua zi iar o gramada de telefoane sa fiu lamurita ci fiecare operator spune alt lucru.

Astazi in a 3-a zi pe chatul orange imi spune consultantil prima data ca e taxa de instalare, dupa aceea ca nu e taxa este pachetul normal de 12+8 euro, la final ca o sa primesc dupa 3 zile pe e-mail care este neconcordanta dintre contract si factura.

Concluzie: Orange o companie care te pacaleste daca nu esti atent. 

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember

Bună! Vezi când se emite factura și dacă sunt neconcordanțe între ceea ce este trecut în contract și valoarea facturii, fie faci sesizare către orange prin secțiunea contact pentru corectarea și stornarea facturii emise anterior sau depui o cerere de reziliere conform TCG. Succes!

Sesizarile tot fac de 3 zile si nu s-a rezolvat nimic nici telefonic nici pe chat. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu este nicio taxă de instalare, dar prima lună se ia pe o lună + prorata. Totuși, trebuie văzut ceea ce este trecut în contract și nu trebuia să accepți până când nu vedeai ceva scris. Dacă oferta este telefonică, în 14 zile poți renunța la contract, deci teoretic cred că și acum. Dacă în contract este trecută o sumă și ți-a venit mai mult, se vor face corecturile ulterioare. Dar vezi că în primele 2 luni vor fi și pachetul Orange Sport și Norton antivirus gratuit, după care va fi pe bani și trebuie dezactivat. Asta ca să știi, in caz că nu ți s-a spus, dar sigur este trecut în contract. Vezi totuși ce include acea sumă totală.

Baftă!

Stiu cu orange sport si antivirusul. Treaba este ca in contract este ok oferta. Pe factura nu corespunde. Practic la oferta de 37 ron , in factura suma de 115 ron ar insemna de 3 ori abonamentul.

Atunci sesizare scrisă, din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Practic care este valoarea proratei ?

Nu poate depăși oricum valoarea unei luni întregi. Depinde de care este data de facturare.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Poti detalia ce se factureaza in factura (pozitie cu pozitie)? Ar trebui sa specifice tot ce ai de plata.

Ca regula: Orange Love inseamna servicii fixe PLUS mobile si suma ar trebui sa cuprinda totalul celor 3 servicii (internet+tv+mobil).

DanielaH
Moderator

@Alexaa-Floo, s-a rezolvat/ clarificat situația?