Întrebare fară răspuns

De ce Orange da așa puțin net la 5 euro?

Vreau răspunsuri bune.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Fiecare operator are propria sa strategie de business. In plus, cu orice optiune prepay de 5 euro beneficiezi de 1 luna de internet gratuit.

Orange are oferte foarte bune la pre pay, si cu net inclus de ajuns. La abonament nu beneficiezi de atat de mult net inclus in pret. De cat net ai avea tu nevoie ptr 5 euro?

Mie nu mi se pare ca da net putin la 5€.. Eu am 7gb la un abonament mult mai scump de 5€.. Asa s-a nimerit cand am facut abonamentul, la prelungire voi vedea ce voi face, poate trec pe prepay cu acest numar, pentru ca la prepay sunt mult mai multe bonusuri.. Plus ca oferta actuală cu net nelimitat o lună mi se pare foarte ok..
Probabil ca toata vrea nelimitat la maxim 5€, atunci de ce ar mai face lumea abonamente sau de ce ar mai încărca cu sume mari?..

Nu este net puțin pentru opțiunea de 5€: 5GB net național + bonusul “Internet la liber” pentru 30 zile prin programul “Ai nevoie de net ca de aer”.

La cartelă sunt oricum destul de avantajoase ofertele, dacă le compari cu abonamentele. Și cu 50 GB ar fi ok. Cu bonusul ,,net la liber", cred că e excelent.

Salut ! Eu sunt pe PrePay si am 5 GB pe luna, plus beneficiez de ofertele lor dragute, de exemplu luna asta mi-am activitat " Net la liber" din "Contul Meu Orange " . Acasa stau pe Wifi si cand ies, incerc sa nu exploatez telefonul ( nu imi place sa stau pe terasa si sa dau scroll pe Insta ), insa folosesc Netul inclus in optiune pentru a asculta muzica de pe Youtube . Pentru nevoile mele, 5 GB e suficient, nu cred ca as avea nevoie de mai mult .

Dar tu, @Morado60? La ce folosesti internetul din optiune si cat consideri ca ar fi suficient ?

Și am înțeles că nici nu mai există acel abonament dat la fidelizare de 5 euro. Acum ar fi 6 euro. Sincer, la cartelă sunt foarte bune ofertele, mai ales că nu ai nici contract sau alte obligații!

Pentru ca uneori este necesara marirea pretului in schimb Orange a mutat oferta cu mai mult net la 6€ ;) Si asa la prepay sunt mai bune ofertele ca la abonament ;)))

Daca esti pe abonament iti recomand ca pe viitor sa-ti negociezi beneficiile din contract si sa le spui unde ai nevoie de mai multe resurse. Pana acum nici eu nu negociam, dar anul acesta am obtinut dublarea Gb din oferta. Daca esti pe cartela, la o reincarcare de 5 Euro beneficiezi o luna de internet gratuit. Asa ca poti profita cat timp mai e valabila oferta.

Razvan eu n-am obtinut decat 10G, probabil trebuia sa negociez mai mult, dar m-am multumit si cu dublarea lui. Iar acum chiar nu mai intereseaza cat net am, ca oricum nu pot sa-l consum. ;)
Vio73 mai este abonamentul de 5 Euro, eu in martie am trecut la el, de la un ab de 7 Euro. S-a schimbat ceva lunile astea?

E destul de vaga intrebarea, adica nu stiu la ce anume te referi cand spui ca da putin net - la abonament sau la Prepay, iar in acest ultim caz la optiunile cu minute unde sunt inclusi 5 GB sau la cele de internet, cu 10 GB inclusi la 5 euro, plus luna de internet nelimitat gratuit? Si ofera putin net comparativ cu ce?
Unul dintre raspunsuri, legat de prepay - optiunile cu minute si internet incluse, ar putea fi din punctul meu de vedere pentru ca incearca sa treaca cat mai multa lume la optiunea de 6 euro - diferenta de pret nu e mare, dar pe langa cei 6 GB inclusi, cred ca de aproape un an mai e si bonusul de 30 GB, care mie mi se pare suficient.

Dacă ai nelimitat și ceva în plus, cred că e destul de bine, nu?
@Miha Z., este abonamentul, din câte am înțeles, dar nu mai are aceleași beneficii. Acum ai aceleași beneficii la 6 euro.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!