anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am 4 euro in cont. Cum pot sa îi activez pentru internet?

Razvy_st
Începător
Am 4 euro in cont cum pot sa îi activez pentru internet?
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Cred că mai trebuie să adaugi un euro pentru a activa o opțiune de internet de minim 5 euro, cu 10 GB net și o lună net la liber.

Miha_Z
#StarMember
Razvy_st, ai insuficient credit pentru o optiune de internet. Pentru internet PrePay sunt variantele de 5 E; 6 E; 8 E si 10 E. Acum in functie de cati GB ai nevoie mai incarci cartela cu creditul necesar optiunii dorite. In atasament ai modalitatea de activare a internetului precum si beneficiile fiecarei optiuni.

FaraUnID
Campion certificat
Daca aia 4 euro provin din programul Orange Phone Credit, nu poti sa-i folosesti decat la achizite de telefon la pret standard din care se scade suma respectiva. Cum s-a punctat deja, pentru a putea activa o optiune cu internet trebuie sa ai minim 5 euro in cont.

Laura_cio
Senior
Intr-adevăr, îți mai trebuie minim 1€ pentru a activa o optiune. În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul "Internet la liber" din contul tău My Orange.

Romeo_
Senior certificat
Colegii au dreptate...optiunile de internet sunt de la 5€ in sus...mai trebuie 1€ pt a activa cea mai mica optiune

Mădălin
Cunoscător certificat
Va trebui să îți reîncarci cu 6 euro credit pentru a putea să îți reîncarci 2 opțiuni consecutive de 5 euro cu internet 10gb sau 5gb însoțită cu o opțiune care are incluse și minute. Recomandarea mea e activarea unui sim nou cu 4 euro și primești opțiunea de 6 o singura data , apoi aruncam simul și luam altul ...doar pentru cei ce au dual sim

Vio73
#StarMember
Mai faci un efort și adaugi măcar un euro, iar după aceea va fi în regulă. Vei putea să-ți activezi chiar net nelimitat pentru o lună.

DanielaH
Moderator
@Razvy_st, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Neaplicabil
Salut,ca sa activezi o optiune de internet este necesar sa aveti minim 5 euro credit in cont!