Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Am 4 euro in cont. Cum pot sa îi activez pentru internet?

Am 4 euro in cont cum pot sa îi activez pentru internet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred că mai trebuie să adaugi un euro pentru a activa o opțiune de internet de minim 5 euro, cu 10 GB net și o lună net la liber.

Razvy_st, ai insuficient credit pentru o optiune de internet. Pentru internet PrePay sunt variantele de 5 E; 6 E; 8 E si 10 E. Acum in functie de cati GB ai nevoie mai incarci cartela cu creditul necesar optiunii dorite. In atasament ai modalitatea de activare a internetului precum si beneficiile fiecarei optiuni.

Daca aia 4 euro provin din programul Orange Phone Credit, nu poti sa-i folosesti decat la achizite de telefon la pret standard din care se scade suma respectiva.

Cum s-a punctat deja, pentru a putea activa o optiune cu internet trebuie sa ai minim 5 euro in cont.

Intr-adevăr, îți mai trebuie minim 1€ pentru a activa o optiune. În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul "Internet la liber" din contul tău My Orange.

Va trebui să îți reîncarci cu 6 euro credit pentru a putea să îți reîncarci 2 opțiuni consecutive de 5 euro cu internet 10gb sau 5gb însoțită cu o opțiune care are incluse și minute.
Recomandarea mea e activarea unui sim nou cu 4 euro și primești opțiunea de 6 o singura data , apoi aruncam simul și luam altul ...doar pentru cei ce au dual sim

Mai faci un efort și adaugi măcar un euro, iar după aceea va fi în regulă. Vei putea să-ți activezi chiar net nelimitat pentru o lună.

@Razvy_st, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut,ca sa activezi o optiune de internet este necesar sa aveti minim 5 euro credit in cont!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!