Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Camera de chat unde sa putem comunica intre noi

As dorii sa avem camere de chat unde sa putem discuta diverse subiecte sau chiar flirta intre noi.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna, iti recomand ca inaintea postarii unei intrebari sa scrii la search subiectul intrebarii ca sa vezi daca nu s-a mai discutat in comunitate.
Mai multe detalii despre subiectul propus de tine gasesti si in link-ul urmator: https://comunitate.orange.ro/questions/2007452-sugestie-introducerea-posibilitatii-schimb-mesaje-private-utilizatori

Nu are legătură cu ceea ce am sugerat. Acel topic se cere comunicarea in mesaje private. Eu cer comunicare prin camere de chat. Este diferit. Nu incercati sa induceți în eroare prin aceste răspunsuri.

Comunitatea Orange a fost creata cu alt scop, acela de a transmite si a afla lucruri noi despre serviciile acestei firme. Nu a fost gandita pentru flirt. :))

Interesanta propunere însă nu cred că este realizabilă. Comunitatea este că un fast-food,pui întrebarea,capeți răspunsul și pleci. Nu prea are lumea timp de stat la "povesti" aici :)

Viotoon, chiar dacă nu identic, acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2007452-sugestie-introducerea-posibilitatii-schimb-mesaje-private-utilizatori.

 

O sa închidem acest topic, reamintind și scopul Comunității Orange: acela de a aduce împreună oameni pasionați de tehnologie, de produsele și serviciile Orange. În această comunitate membrii se ajută între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile.

 

 

Aici găsești și principiile după care ne ghidăm în comunitatehttps://comunitate.orange.ro/questions/1971113-principiile-comunitatii-orange-romania

Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!