Întrebare fară răspuns

Sugestie: Introducerea posibilitatii de schimb de mesaje private intre utilizatori

Salutare, cred ca ar fi foarte util sa putem sa ne trimitem mesaje private intre noi, membrii comunitatii. Exista in plan adaugarea acestei functionalitati?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Chiar daca momentan nu merge sau daca nu se va adauga, asta nu inseamna ca nu putem comunica intre noi. Spun acest lucru pentru ca aceasta comunitate a fost gandita cu scopul de a dezbate public subiectele de interes.
Si cum majoritatea avem conturi pe diverse site-uri de socializare, daca tinem neaparat sa comunicam cu cineva in privat, putem impartasi contul. Asta daca nu contravine regulilor interne ale comunitatii.

Comunitatea nu este forum. Este un site cu întrebări și răspunsuri. Cei ce se cunosc pot comunica prin celelalte mijloace,Facebook,Whatsapp,SMS. Simple daca vrei să-mi spui ceva scrie-mi pe forumul nostru :)

Eu nu vad necesara aceasta funcționalitate... Comunitatea nu este un site de socializare, ci, mai degrabă, un identificator de preferinte, lucruri de îmbunătățit si, cred ca aceste lucruri, se pot vedea doar prin ce avem de spus public.. Nu vad cu ce ar ajuta mesageria privata.. Pentru socializare sunt destule alte variante...

Desi e-o idee buna / Si as vrea sa te sustin / Aceasta comunitate / E creata pentru sprijin / Sa venim in ajutor / Celor ce au intrebat / Si sa lamurim indata / Cu raspuns ce-i adecvat / De vorbit,putem vorbi / Facebook,whatapp sau cu ton / Fiindca toti avem la noi / Cel putin un telefon / Sunt atatea site-uri care / “Ajuta”comunicarea / Dar se pierde-ncet,incet / Mai toata socializarea / Ce odata se facea / Cu prieteni toti gramada / Ce pacat ca nu mai e / Acea buna perioada.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Am citit răspunsurile voastre si părerile sunt împărțite.
Eu zic ca e o idee buna sa avem si aici mesagerie privata din mai multe motive : unii useri de aici poate nu folosesc sau nu vor sa foloseasca alta platforma, unii poate nu se descurca cu un alt forum si pentru ca nu e o idee buna sa iti faci public numarul de telefon, adresa de mail sau alte date personale.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
589 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!