Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce oferta exista pentru o tableta Huawei?

Ce oferta exista pentru o tableta Huawei. Pentru un abonament. Ce ce preț poate fi achiziționat o tableta Huawei

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Iti recomand Huawei MediaPad T3 10 cu abonamentul Orange Net 9 in 24 de luni cu o rata de 6.3 €/luna. In plus ai si 20% reducere la abonament.

Oferta de tablete Huawei disponibla in momentul de fata in magazinul online poate fi consultata aici https://www.orange.ro/magazin-online/tablete?order=ASC&am...

In ziua de astazi nu prea se mai merita sa inchei un abonament de internet mobil din simplul fapt ca o optiune de internet in regim prepay ofera un pachet de data cu muuult peste ce-ti ofera abonamentul. Si nici nu esti obligat sa te legi la cap pentru 24 de luni.

Abonament Orange Net 9 (pret 9 €/lună) ce ofera 10 GB de internet national*;
vs
Opţiunea Internet Pre Pay de 8 € credit ce ofera 16 GB internet național + 30 GB bonus + 1 lună Intenet la liber;

*Cu mentiunea ca abonament ai inclus Happy Night, Movie Go Unlimited inclus și acces la canale tv plus bonus 50% mai mult trafic de internet dacă alegi un contract pe 12 sau 24 de luni

Eventual daca reusesti sa-ti negociezi abonamentul Orange Net 9 cu resurse care sa se apropie de cele ale optiunii prepay. Dar, nici asa nu pare foarte avantajos, deoarece piata este extrem de "miscatoare" iar peste 2 ani resursele din abonament vor fi total depasite.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!