anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce oferta exista pentru o tableta Huawei?

Jimi4552
Junior
Ce oferta exista pentru o tableta Huawei. Pentru un abonament. Ce ce preț poate fi achiziționat o tableta Huawei
3 Răspunsuri 3

Miha_Z
#StarMember
Iti recomand Huawei MediaPad T3 10 cu abonamentul Orange Net 9 in 24 de luni cu o rata de 6.3 €/luna. In plus ai si 20% reducere la abonament.

FaraUnID
Campion certificat
Oferta de tablete Huawei disponibla in momentul de fata in magazinul online poate fi consultata aici https://www.orange.ro/magazin-online/tablete?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Huawei1,Instoc1 In ziua de astazi nu prea se mai merita sa inchei un abonament de internet mobil din simplul fapt ca o optiune de internet in regim prepay ofera un pachet de data cu muuult peste ce-ti ofera abonamentul. Si nici nu esti obligat sa te legi la cap pentru 24 de luni. Abonament Orange Net 9 (pret 9 €/lună) ce ofera 10 GB de internet national*; vs Opţiunea Internet Pre Pay de 8 € credit ce ofera 16 GB internet național + 30 GB bonus + 1 lună Intenet la liber; *Cu mentiunea ca abonament ai inclus Happy Night, Movie Go Unlimited inclus și acces la canale tv plus bonus 50% mai mult trafic de internet dacă alegi un contract pe 12 sau 24 de luni Eventual daca reusesti sa-ti negociezi abonamentul Orange Net 9 cu resurse care sa se apropie de cele ale optiunii prepay. Dar, nici asa nu pare foarte avantajos, deoarece piata este extrem de "miscatoare" iar peste 2 ani resursele din abonament vor fi total depasite.

Vio73
#StarMember
Iar altceva, Mediapad T3 8 inci: https://www.orange.ro/magazin-online/tablete/huawei-mediapad-t3-8-inchi-16gb-space-gray