Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot vedea în aplicația My Orange tipul telefonului folosit în rețeaua Orange?

Navigând prin vechea aplicație Contul meu by Orange, am văzut la un moment dat ca apare și tipul telefonului utilizat. În aplicația noua, unde pot vedea acest lucru?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Poti vedea tipul telefonului din My Orange in Sumar. Ce-mi place este faptul ca sub fiecare model de mobil detinut iti ofera si recomandari de accesorii. Am pus poze de la ambele abonamente, cu mobilul socrului si al meu, neachizitionate din Orange.
Ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a nimerit culoarea la Samsung S9+, este lila nu negru. ;)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am observat că apare în dreptul fiecărui număr de voce și mi se pare destul de interesant. Apare și la sumar, și la opțiuni și abonamente. Ce văd și mai tare, este că dacă dai click pe acolo, mai apar și alte opțiuni, cum ar fi: setări telefon, trimite în service, estimare buyback, decodare, etc.

My Orange - Sumar - Alegi in partea dreapta sus numarul tau Orange, daca ai mai multe si, sub el, se vede si tipul de telefon.. daca a fost cumparat de la Orange.. daca n-a fost cumparat de la Orange, datele nu apar... cel putin la mine.. Am pe ambele numere folosite de mine acelasi tip de telefon, dar, numai unul este luat de la Orange..

Și in My Orange apare acest aspect.De îndată ce te-ai conectat in contul My Orange, la sumar, îți apar detalii despre factura curenta, mai jos despre tipul de abonament folosit și mai jos, despre tipul telefonului actual.

Jay se actualizeaza mai greu datele despre mobil. Prima data nici la mine nu au aparut informatii despre mobil, tot aparea ca la login.. Am selectat celalalt numar, acolo a mers mai repede si revenind la numarul meu mi-a oferit datele dorite.

Miha, asa apare de 2 ani si este singurul in situatia asta.. de aici si concluzia mea, ca apare modelul doar daca este luat de la Orange.. si, cel care nu apare nu este luat de la Orange, l-am luat de la Emag..

Mie nu mi-a arătat niciodată modelul telefonului la numărul asta... indiferent ca m-am dus pe celelalte abonamente si m-am intors pe asta.. sau ca am deschis din nou aplicația.. O fi cu mot :)

Eu am schimbat de curiozitate telefonul pentru câteva minute și îmi apare imediat tipul noului telefon în dreptul numărului respectiv.

Eu nu am aceasta curiozitate si mi-as da bătăi de cap singura.. pentru ca nu am schimbat cartela sim odată cu telefonul, fiind cartela întreagă veche si telefonul necesitând micro, am rugat pe cineva s-o decupeze si, evident nu si-a gasit locul la fel de usor ca o cartela micro din fabricatie, probabil mai trebuia finisata... Vrea cineva parola contului sa se convinga ca nu arata modelul telefonului?..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus