Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Semnal in vacanța - Operatori parteneri Orange în roaming

Exista posibilitatea sa verific daca Orange are parteneriate de colaborare cu firmele de telefonie din tara in care calatoresc, pentru a ma asigura ca voi avea semnal?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde de destinațiile în care călătorești, dar în majoritatea există parteneriate. Poți verifica aici:
https://www.orange.ro/roaming/
Poți selecta o țară la secțiunea ,,Tarife și detalii despre țara în care vrei să călătorești "și afli detaliile acolo...
Succes!

În Europa, ORO are încheiat parteneriate cu majoritatea operatorilor. Însă am observat ca de când s-a introdus Roaming like at home, mai ales începand cu 2018, ORO a cam tăiat accesul în Vodafone în roaming, în țara în care călătorești.

Se pare că concurenta rămâne concurenta și afara nu numai în tara :) E de înțeles fiind doua concerne mondială,însă nu înțeleg de ce ar trebui sa sufere clientul.

Nu cred ca exista momentan aceasta opțiune de a putea verifica parteneriatele de colaborare.
Poți fi sigura ca semnal vei avea in Statele membre ale SEE:

ţările membre ale Uniunii Europene (UE):
Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria
Norvegia
Islanda
Liechtenstein

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!