Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Pot adăuga în Orange Pay un card emis de o alta banca?

Carduri emise de alte banci adaugate in Orange Pay.

Asa este - nu se poate. Orange Pay este o aplciatia mobila Orange Money pentru plata cu telefonul Android. Similar, nici in ING Pay sau BT Pay nu se pot proviziona carduri Orange Money.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Doar Google Pay și Apple Pay permit înrolarea tuturor cardurilor valide,însă aceste aplicații nu sunt disponibile in Romania.

Nu poți inrola alte carduri. Pana la urma e în interesul lor, sa folosești cardurile emise de Orange, mai un comision de administrare, acces mai ușor în cont când ai nevoie de ajutor.

Politica Orange referitoare la acest aspect mi se pare ok . Cum ar fi fost sa poți înrola carduri Revolut fara că Revolut să plătească nimic pentru aplicație. Unele bănci au propriile aplicații dar sunt și entități financiare gen Revolut care ar profita de pe urma unei aplicații gen Orange Pay,dar ar fi in detrimentul Orange. Astfel Orange nu tolerează nici un competitor in propriile aplicații. Ceea ce mi se pare corect,deși eu unul as fi înrolat bucuros un card Revolut sau unul CEC Bank...dar care ar mai fi fost câștigul Orange atunci ? :)

Asa este - nu se poate. Orange Pay este o aplciatia mobila Orange Money pentru plata cu telefonul Android. Similar, nici in ING Pay sau BT Pay nu se pot proviziona carduri Orange Money.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!