anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eroare adaugare card orange money pe google wallet in samsung galaxy watch 5 pro

August1n
Junior

Salut,

Am o eroare la adaugarea cardului de orange money in aplicatia google wallet din samsung galaxy watch 5 pro . Imi adauga cardul pana la punctul in care trebuie sa accept termenii si conditiile dupa care acea pagina efectiv dispare si revine dinou la pagina sa adaug card nou .

Am luat legatura cu cei de la google si spun ca banca ( Orange Money ) trebuie sa imi activeze / stearga token-ul digital pentru adaugat in orange money .

Am luat legatura cu orange dar ioc ...

Aveti vreo idee ?

Multumesc

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Salut,

Ne poti spune cumva ce ti-au spus cei de la Orange Money? Din aplicatie, intr-adevar nu poti sa stergi acel token (poate n-ar fi rau de adaugat lucrul asta). Deci solutia este, din pacate, tot la Orange Money.

Client Orange

Salut,

Dupa lungi negocieri in care i-am explicat ca serviciul este suportat ( avand chiar eu inainte pe watch 4 si aceeasi problema am avut-o, dar nu mai retin cum am rezolvat-o ), a fost de acord sa imi deschida sesizare sa discut de la tehnic . Nu mi-au sters ei token-ul sau ceva, probabil urmeaza in timp de 5 zile .

Momentan astept sa vad poate imi aduc aminte eu cum am rezolvat, ca in Orange Money Team nu imi pun mare baza... mereu cand am avut probleme, am ramas cu ele si timpul pierdut din pacate .

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Ar trebui implementat un feature in aplicatie care sa-ti dea voie tie, ca utilizator, sa-ti gestionezi acele token-uri, dupa cum vrei. ING-ul are asa ceva in aplicatia lor, si m-a salvat de multe ori. Ar trebui sa implementeze si Orange Money.

Client Orange

Slabe sanse, avand in vedere ca serviciul Orange Money e o mare gaura neagra financiara si Orange e in negocieri sa vanda deja :))

Desi poate vopsesc si ei gardul inainte . Eu o folosesc ca substituent Revolut, pentru ca ma avantajeaza mult mai mult pe langa punctele primite pe abonament, m-am si obisnuit cu aplicatia si pe la inceputuri era super cu cashback la platile orange si tot asa ( in combinatia cu cardul de credit, ca sa nu fac prostii in informatii ) .

Acum... singurul avantaj fata de revolut e limita de scos mai mare si faptul ca pot plati gazul din aplicatie :))) . In rest din puncte nu ma mai imbogatesc si alte beneficii wow nu pot spune sa aibe .