anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sarbatorim Ziua Recunostintei in Comunitatea Orange

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, Comunitate,

Astăzi, americanii sărbătoresc Thanksgiving, Ziua Recunoștinței. La noi este o zi obișnuită, dar eu cred că întotdeauna avem un motiv să fim recunoscători. În primul rând, pentru lucrurile simple și evidente pe care le avem sau ni se întâmplă: că putem vedea, merge, mânca, pentru sănătate și, pur și simplu, pentru viață.

De curând am ascultat pe Spotify „Povestea lui Te rog și Mulțumesc”. Poveștile pentru copii ne readuc mereu la principiile de bază, cele care ne formează și pe care, uneori, le pierdem pe parcurs sau uităm cât sunt de importante. Și consider că este un bun prilej să ne amintim că, deși această comunitate este oferită de Orange, ea este, în esență, un spațiu creat din oameni, povești și experiențe, un loc în care fiecare își rupe din timp pentru a participa și a ajuta.

Aici, în Comunitate, contează și cât ne sprijinim unii pe alții și cât învățăm ajutând la rândul nostru. Fiecare întrebare deschide porți către soluții, iar împreună demonstrăm că putem face diferența. Cum era expresia? „Many helping hands are better than one”? Exact așa!

Și mereu, unde există ajutor, există și recunoștință. Așa că haideți să fim recunoscători că putem împărtăși acest loc, unde fiecare cerere de ajutor ar trebui să înceapă cu un „te rog” și să se încheie cu un „mulțumesc”. Aceste cuvinte simple deschid inimi și fac ziua mai frumoasă.

Voi pentru ce sunteți recunoscători aici, în Comunitate și ce ați învățat ajutând?

image.jpg

PS. Dacă citiți postarea astăzi, 27 noiembrie, probabil ați observat deja și badge-ul nostru special. 🧡

10 Răspunsuri 10

Ilie43
Cunoscător

Happy Thanksgiving!🥂

Mulțumiri și pentru badge.

Pololică
#StarMember

Desi traducerea "traditionala" in romana este Ziua Recunostintei, nu stiu cat ne-am gandit la traducerea mai "Ad literam": ziua multumirii de daruire.

Cred ca aici, in Comunitate, se aplica ambele traduceri. 

MihaiC99
Campion

Sunt recunoscător că pot ajuta și am învățat că un mic ajutor poate însemna mult.

Vio73
#StarMember

Am învățaț că ajutând pe alții, la rândul tău vei fi ajutat la nevoie. Lucru valabil de cele mai multe ori și în viața!

Mulțumim foarte mult! 

Radutuby
Cunoscător

Sunt recunoscător pentru faptul că fac parte dintr-o comunitate în care oamenii își împărtășesc experiențele, se susțin și încearcă să învețe unii de la alții. 

DanielaH
Moderator

Este minunat să ne amintim măcar din când în când cât de importante sunt lucrurile simple și cum recunoștința ne poate conecta, dar și întări, chiar și într-o comunitate online.

Eu personal sunt recunoscătoare de fiecare dată când unul dintre voi aduce energie pozitivă și dorință de ajutor aici, construind un spațiu și o atmosferă caldă și prietenoasă. Cred cu tărie în puterea lui „te rog” și „mulțumesc” și-mi doresc să continuăm să ne sprijinim unii pe alții cu răbdare, încredere și deschidere, pentru că aici fiecare contribuție mică face o mare diferență.

delfinas
#StarMember

Sunt recunoscatoare pentru ca pot ajuta cu cat pot si stiu si ca in Comunitate, in 99% din cazuri e o atmosfera placuta, prietenoasa, cu oameni dornici sa fie de ajutor, total dezinteresat. Daca acest comportament placut si civilizat s-ar extinde in toata societatea, ar fi minunat! 

Oricum, eu sunt recunoscatoare pt fiecare zi pe care o primesc in dar!

alexeugeniu
Explorator entuziast

O poezie care spune tot:

"Unii vor iubire, alții vor putere! 
Unii doar un umăr pentru-o mângâiere,
Unii casă mare şi maşină nouă,
Alții doar o umbră unde să nu-i plouă,
Unii să audă, alții să vorbească,
Unii doar o clipă cerul să privească,
Unii o moşie mare şi bogată,
Uni-ar vrea o mamă, alți-ar vrea un tată,
Unii haine scumpe şi pantofi mai mulți,
Alţii vor picioare şi-ar umbla desculți,
Unii vor un munte, alții vor o mare,
Unii doar să aibă cele necesare,
Unii vor avere, faimă, bogății,
Alții sănătate pentru-ai lor copii,
Unii vor să aibă propriul răsărit,
Alții doar să uite ceea ce-au iubit...
Pelerini prin lume între nu şi da,
Fiecare suflet are rana sa!
Nu tot cel ce râde este fericit,
Cum nici cel ce plânge totul a sfârşit!
Luptă pentru tine, uşurează-ți chinul,
Iar de nu se poate să-ți accepți destinul;
Fii cu gânduri bune şi să crezi mereu:
Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"‌‌

Sa fim recunoscatori pentru tot ce avem,chiar daca vom trece prin rascruci de drumuri,totul se termina cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ador versurile si melodia celor de la TVA, "Unii si altii". Versurile sunt senzationale, contin atata adevar in ele, mereu cand il aud, ma emotioneaza, mai ales versul "Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!"‌‌.     Nihil sine Deo!

FLo1
#StarMember

Sunt poate ”mic” să judec de ce vrea fiecare

Inclus resurse multe, la net viteză mare.

Vă spun că doar uniți formăm Comunitatea,

Un loc unde cu toții ne căutăm ”dreptatea”,

Un loc unde putem să ne-auzim mai clar,

Și să primim răspunsuri ce nu sunt în zadar.

Să-ți faci prieteni gratis, primind și aprecieri

Să crești precum un munte și fără să o ceri,

Să ne găsim din timp dacă avem dileme

Soluții pentru noi, dacă avem probleme! 🙏