Întrebare cu răspuns(uri)

Până în 14 iunie 2020 (cu posibilitate de prelungire), la opțiunea PrePay de 5 euro credit cu beneficii naționale se primesc 50 GB bonus.

 

Aici detalii despre optiunile prepay in vigoare: https://www.orange.ro/prepay/ 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (47)

Da (77)

62%

77 membri au votat cu DA

47 membri au votat cu NU

62% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din păcate, nu se mai primește. Abia de la opțiunile de 6 euro în sus se oferă. Nici bonus în programul Phone Credit nu se mai oferă pentru opțiunile de 5 euro.

Sursa:

https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

La optiunea de 5 Euro nu se mai primeste bonus de internet. Trebuie sa folosesti o optiune de minim 6 Euro si ti se ofera bonus 30 Gb, iar daca activezi optiunea din My Orange primesti 50 Gb si inca 50 Gb pe care i-i poti darui unui prieten din retea.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Adică primesc 100GB ,50 pentru mine și 50 pe care ii pot dărui cui vreau eu ? Sau primește 50GB doar daca ii încarc cartela Prepay?Mulțumesc.

Da, dar la opțiuni mai mari de 5 euro. Primești bonusul dacă încarci propria cartelă, atât pentru tine, cât și pentru cine dorești să oferi acei 50 gb.

Cu tot bonusul primesti cadou 100 Gb, din care 50 Gb sunt pentru tine si ceilalti 50 Gb trebuie sa-i faci cadou.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Detin abonament si am reincarcat cu 6 euro luna trecuta din contul My Orange cartela din tableta fiului meu. Pe contul meu de abonament am primit 30G bonus si pe cartela am primit 50G bonus de internet. Inainte de reincarcare mi-a aparut mesaj ca bonus de reincarcare primesc doar daca incarc cu optiune de minim 6 euro.

Dacă încarci normal, adică nu din cont, primești bonus doar 30 Gb, iar dacă o faci din My Orange, primești atât tu, cât și o altă persoană desemnată de tine, câte 50 Gb, la reîncărcări de peste 6 euro. Din păcate, la 5 euro, nema bonus.
Sursa:
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Vio73 probabil cei 50G se acorda daca faci reincarcarea de pe un cont Prepay(nu stiu detalii) cert este ca din contul meu de pe abonament scrie citez: " Avantaj la reincarcarePrimesti 30 GB bonus, daca reincarci o cartela Orange PrePay cu o optiune de minim 6 €". Am incercat o reincarcare si imi apare mesajul citat... poate ne lamureste cineva care a primit 50G ce conditii sunt pentru a obtine acest bonus.

Daca incarci o cartela cu minim 6 euro, primesti automat bonus 30 Gb prin reincarcare clasica si 50 Gb prin My Orange. In plus, daca reincarcarea o efectuezi prin My Orange, la sfarsitul procesului de reincarcare poti darui cuiva drag 50 Gb. Daca alegi plata reincarcarii pe factura, prin intermediul abonamentului, utilizatorul va primi bonus 30 Gb, valabil o luna de abonament+ prorata.

@ascary, la 5 euro primesti doar 5Gb care sunt inclusi in EO, in concluzie nu vei primi bonus.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!