anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

Ascary
Campion certificat
Din anul 1998 Sunt foarte mulțumit. Nu am avut voce niciodată de la alt operator.

Razvan
#StarMember
Din anul 2004, între timp am avut voce prepay pe Orange/Vodafone, cartele pe care le-am închis. Momentan folosesc abonament Orange și prepay de la Telekom, fiind un număr într-un anumit fel, nu am renunțat la el, l-am păstrat după ce am închis abonamentul. În general sunt mulțumit de serviciile Orange și de suportul tehnic.

Vio73
#StarMember
Ca și abonat, sunt din martie 2000, dar cartelar sunt de prin 1998. Pe vremea aceea era Dialog, și-mi aduc aminte că am luat pachetul ALO. Ce mai vremuri! În anul 2000 au apărut primele abonamente de 4 dolari, dar care nu includeau nimic, adică ce vorbeai, plăteai suplimentar. Eu am toate serviciile de la Orange și folosesc: 3 abonamente de voce, internet fix 4g, internet mobil 4g, tv satelit, pachet Love (în altă locație). Foarte mulțumit de serviciile Orange! Am avut și eu cartelă de la concurență și chiar două abonamente de voce de la cei mai ieftini din piață, dar am mers în continuare pe mâna Orange, pentru că nu au concurență .

Anca07
#StarMember
Din 2001 sunt abonata orange prepay. Nu am vrut sa inchei un abonament deoarece, nu mi-e clar nici acum de ce, dar sunt mai multe beneficii pe prepay decat pe aboanament. Au fost momente in care am vrut sa ma transfer la alt operator, mai ales acum fiind posibila portarea nr de telefon, insa am renuntat la idee. Uneori semnalul (atat internet cat si voce) este foarte prost comparativ cu alt operator, si asta ma face mereu sa ma gandesc daca sa ma transfer sau nu. Sa zicem ca per total, sunt multumita de orange:)

delfinas
#StarMember
Si eu am avut intai cartela Dialog, cam de prin 1999-2000, pe care o foloseste tata, inca e cea originala, cu ALO pe ea! 🙂 De prin 2002 am preluat actualul abonament de la o prietena care pleca in Italia...era celeprul abonament Free, cu care aveai minute nelimitate cu 3 numere Dialog preferate, restul costa vreo 24 de centi minutul!!! Mai am abonamente la Vodafone (cel mai vechi numar pe care il detin), de 5 euro, si la Digi, de 2 euro. La Orange am abonament de 15 euro, pe care il folosesc cel mai mult. Asa fac comparatii cat mai obiective, in anumite situatii o retea are semnal mai puternic decat celelalte, in alte situatii, alta.

Miha_Z
#StarMember
Asa e delfinas, mi-aduc si eu aminte de acel abonament si de reteaua Dialog. Aveam vreo 14 ani cand am primit primul meu telefon si cum majoritatea prietenilor aveau cartele de la Dialog, era de inteles ca si eu tot spre acea retea voi merge.

TheSpecialist
Maestru
Sa fie vreo 17 ani de acum... Am mai cochetat și cu PrePay-uri de la concurenta de-a lungul timpului, strict din motive de acoperire în anumite zone.

Razvan
#StarMember
La nivel național Orange are cea mai buna acoperire, mai ales pe zona montana da clasa celorlalți. În fine, nu as mai renunța la serviciile mobile Orange, poate în viitor voi contracta și pachetul Love.

Vio73
#StarMember
Tocmai din acest motiv am ales să am toate serviciile de la Orange. Sunt cei mai buni și sper să aducă îmbunătățiri rețelei și acolo unde mai există probleme.

imch
Cunoscător certificat
Eu nu am decat 2 ani de cand sunt cu Orange. AM 3 abonamente. Pe de alta parte, insa, serviciile Orange sunt de multa vreme in familie. Sotul meu are 4 abonamente, din care cel mai vechi are 18 ani, de pe vremea in care Orange era Dialog.

Vio73
#StarMember
Interesant. La mine sunt toți pe Orange și nu înțeleg cum ar putea să fie unii într-o rețea și alții în altele.

imch
Cunoscător certificat
Pai, nu e greu. Sotul meu si-a facut abonament la Dialog pe vremea cand era fecior la mama. Eu mi-am facut abonament la Vodafone tot pe vremea cand ele era fecior la mama :-). Cand ne-am cunoscut si dupa ce ne-am casatorit, el si-a cedat abonamentul de Orange mamei lui si i-am facut unul nou la Vdf. Apoi au aparut si restul: i-am facut si tatalui lui pe Orange, mamei mele pe Vdf... Si tot asa. A fost ok, aveam multe minute incluse si nici n-am simit ca eram pe alta retea. Acum doi ani m-am enervat eu serios pe cei de la Vdf unde aveam deja vreo 16 ani vechime si am trecut cu toate pe Orange. Acum am intrat in legalitate :-).

Ciucuras
Cunoscător certificat
A fost si este singurul meu operator de telefonie incepand cu anul 2003 pe cartela pre pay, iar din anul 2012 detin si abonament. Aproape intreaga mea familie extinsă au abonament orange. NU am avut nemultumiri cu abonamentul meu. Am o nemultumire cu acoperirea zonei unde stau actual parintii mei, deoarece trebuie sa te cam plimbi prin curte sa gasesti semnal, in casa nu exista semnal, dar asta nu i-a facut pe parinti sa isi schimbe abonamentul ptr ca nici ceilalti operatori nu stau mai bine la acest capitol.

Arsaluis
Junior entuziast
De fix 13 ani.