anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo si concurenta

Pololică
#StarMember

Salutare,

Un prieten, care este pe Vodafone, mi-a zis ca Flex, concurenta directa a Yoxo, este tras pe dreapta. In conditiile de fata, Yoxo ar ramane singurul "abonament" lunar necontractual si platibil (momentan) doar cu cardul (asa cum se stie, este independent de partea fizica a Orange), va continua sa existe? Intreb intrucat, din paginile istoriei, cand un jucator de pe piata facea ceva (mai mult sau mai putin functional), restul competitiei venea cu o alternativa proprie.

Care ar trebui sa fie asteptariile de viitor pentru Yoxo? Nu intreb doar pe cei de la Orange, ci si utilizatorii Yoxo. Ma gandesc ca, din moment ce un serviciu concurent se inchide, motivatia de imbunatarire a serviciilor s-ar putea sa intre pe plan secundar (merg pe premisa ca 0 concurenta inseamna crestere lenta).

PS: mai jos mesajul primit.

"Buna! Incepand cu 26 Aprilie 2023, oferta Flex va fi retrasa din portofoliul Vodafone. Beneficiile din oferta ta curenta raman disponibile pana la expirarea valabilitatii lor. Ulterior iti vei putea alege una dintre ofertele exclusive din aplicatia My Vodafone [eliminare link catre aplicatia Vodafone] sau orice oferta standard din portofoliul actual."

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Mulțumim pentru postare, @Pololică!

Chiar am spus recent pe un topic existent că echipa de colegi de la Yoxo este concentrată constant pe îmbunătățirea serviciilor și performanțelor aplicației.

Stiu, dar sa nu se culce pe o ureche, din moment ce nu mai au cu cine sa se "joace".

vladut12am
Cunoscător certificat

Din punctul meu de vedere, Vodafone a decis să retragă Flex din portofoliul de oferte, pentru că au existat și încă există probleme tehnice în ceea ce privește reactivarea abonamentului, utilizatorii VDF care au această ofertă trezindu-se frecvent că nu mai pot să apeleze, să trimită SMS-uri și să acceseze internetul, fiind astfel nevoiți de fiecare dată să reactiveze manual abonamentul din aplicația My Vodafone.

Desigur, și în cazul Yoxo, au fost probleme cu procesarea plăților și reactivările abonamentelor, dar, pot spune că suportul tehnic acordat acestui tip de abonament este net superior celui Flex.

Yoxo este singura alternativă în care ai libertate totală. În plus, poți alege varianta de a avea eSIM, fiind cu adevărat un avantaj. În schimb, în cazul Flex, nu există o astfel de opțiune.

Sperăm să se rezolve bubele cu procesarea plăților, dar ambele aveau avantaje și dezavantaje: Vodafone oferea acest la 5G și opțiune cu internet nelimitat (parca cea de 12€), dar era mai scump comparat cu opțiunile omoloage din Yoxo, în schimb Yoxo oferă esim și prețuri mai mici, dar acces la 5G doar la cel de 39 de lei. 

DanielaH
Moderator

News!

YOXO a primit zilele trecute un refresh pe ecranul principal pentru a ajuta clienții să acceseze mai ușor opțiunile de roaming, Internet, și “Invită un prieten”.

DanielaH_0-1682681289555.jpeg

DanielaH
Moderator

Salut!

Vă invităm în aplicație să descoperiți noua campanie Flash Sales din Magazinul YOXO care se va desfașura în perioada 3-5 mai 2023. Spor la cumpărături!