anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo o Porcărie!!!

Pop_1
Începător
Auzind de yoxo am vrut sa încerc, dar miam dat seama ca este o porcarie
Am 0 minute și 0 sms internaționale, deci practic nu pot suna pe număr străin nici dacă e la noi în tara. Cea ce ma dat și mai rău peste cap, am încercat sa sun la call centre Orange, ce sa vezi? Nu ii pot apela ca nu am creditdeci nu pot lua legătura cu ei. Super fain, mersi Orange
13 Răspunsuri 13

svetalex
Senior certificat
@Pop_1 ce opțiune yoxo ai ales? Abonamentul Yoxo 20 și Abonamentul Yoxo 60 nu au minute și SMS internaționale Poți consulta resursele pe care le conțin opțiunile Yoxo în link-ul de mai jos https://www.orange.ro/pdf-102019/yoxo/brosura-abonamentele-yoxo-tarife-si-servicii.53302bcd945aebb954be72fae38dc367f67841a9298c03ab20e2be560192da15.pdf Poți adăuga pentru 5 lei Opțiune de minute internaționale, ce conține: 100 de minute internaționale să îți suni rudele sau prietenii care locuiesc în alte țări. Poți folosi minutele pentru apeluri către numere de mobil și fix din zona UE, cu excepția: Estonia, Letonia, Lituania sau către numerele cu prefixele afișate la adresa www.orange.ro/prefixe Valabilitate opțiune: Opțiunea de 100 minute internaționale este disponibilă timp de 30 de zile din momentul achiziționării.

FLo1
#StarMember
Yoxo nu e convenabil din start, d'apoi daca ii mai adaugi si alte aditionale.... Si asta pentru ca din start conversia euroilor primiti nu e nici la jumatate comparativ cu cheltuiala. De restul dezavantajelor fata de un prepay de exemplu.... nici nu compar.

Anonim
Neaplicabil
Înainte să optezi pentru un fel de abonament, e bine să te informezi. Din păcate, tu nu ai făcut asta. E doar vina ta, sorry!

FaraUnID
Campion certificat
In cazul Yoxo fiecare apel la serviciul clienti este taxabil.

svetalex
Senior certificat
Poți contacta gratuit reprezentanții Orange și dacă ai un abonament Yoxo prin Serviciul Yoxo Messenger (luni - duminică 9:00 - 20:00)

Anca07
#StarMember
Ar trebui sa ne invatam sa citim detaliile inainte de a activa un serviciu pentru a nu avea ulterior surprize. In cazul tau, yoxo nu s-a dovedit a fi ceea ce iti doreai, insa asta nu inseamna ca este o porcarie. Intreaba, citeste, informeaza-te si apoi actioneaza.

FLo1
#StarMember
@Anca07: "Eat, pray, love" ii era mai indicat. :)))

Vio73
#StarMember
Și eu consider că fiecare trebuie să urmărească atent un serviciu înainte de a-l achiziționa. Dacă îi este util și crede că are ceva în plus față de celelalte, îl ia, iar dacă nu, nu. Deci citiți fraților cu atenție tot ce este de citit înainte!

Anonim
Neaplicabil
Eu urmăresc de mult timp să trec de la PrePay pe abonament și vă mărturisesc că până acum Orange nu prea mi-a convins. E mult mai bine pe PrePay, cel puțin în cazul meu. Dar eu m-am informat înainte 🙂

Vlad_D
Junior entuziast
Am fost tentat sa trec la YoXo cand a aparut, insa dupa ce am citit in detaliu ce ofera, nu m-a convins. PrePay rulzzz!

bv_1
Începător
Confirm ca e o porcarie. Am citit toate detaliile si m-am abonat la yoxo 100gb din care am consumat aprox 800MB. ma asteptam la emiterea urmatoarei facturi sa primesc inapoi banii pe netul neutilizat dar nu a fost asa. Mi-au spus ca nu se primesc banii inapoi daca se foloseste serviciul in roaming. Nu scrie nicaieri pe site, in T&C sau in brosura ca daca folsoesti numarul in roaming nu mai primesti nimic la regularizare. O mizerie de abonament. L-am inchis.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@bv_1 ne pare foarte rău pentru experiența pe care ai avut-o.

Am verificat și informația respectivă se regăsește pe site și în aplicația Yoxo, în secțiunea Help, ca răspuns la întrebarea "Cum primesc banii înapoi pentru internetul neconsumat la abonamentul Yoxo?".

Poți găsi și în Termeni și Condiții alineat 1.20 - ultima frază ("In cazul in care clientul va consuma resurse de voce sau date in Roaming SEE sau non SEE intr-o luna de abonament Yoxo, contravaloarea GB neconsumati nu se va mai returna pe factura urmatoare.").

 

Dacă te mai putem ajuta cu ceva, te rog să ne spui.

Vlad_D
Junior entuziast
nu stiu ce sa zic, depinde ce-ti doresti. eu am 3 nr pe Yoxo si sunt mai mult decat multumit, desi in prima faza nu nu eram prea incantat de ceea ce ofereau. Eu am ramas pe Prepay, numerele de Yoxo le folosesc parintii si un copil, primesc bani inapoi pe netul nefolosit. e acceptabil