anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

yoxo issues

aviatroll
Junior

Buna ziua, 

Sunt un utilizator yoxo (3 numere), si de ceva vreme mi-am facut un abonament Orange Fix - fibra si TV. TV-ul, vreau sa il folosesc pe un stick mi, pentru a-l putea folosi in Germania. Necazul este ca dra care mi-a facut contractul nu a reusit sa faca treaba ca lumea, si mi-a trecut un nr de vodafone in cont, nu a trecut date ca lumea, etc....

Nu reusesc deloc sa intru in contul thank you(din applicatia YOXO) sa pot sa imi adaog serviciile de TV si fibra, si asa mai departe. 
Parolele initiale NU sunt bune (cod CI, CNP) si nu imi amintesc deloc care e parola...CUM SE POATE RESETA??? Incerc de 3 zile, si nu se poate pentru ca ma trimite in contul YOXO de unde ma impotmoloesc.... Am fost si la Orange shop, si nu au reusit...

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Buuun, atunci am o idee care s-ar putea sa te ajute. O sa ai nevoie de un cont My Orange, in caz ca nu ai deja unul. Si vor trebui adaugate serviciile acolo. Din Yoxo nu stiu daca se poate. 

Deci, incearca intai un cont My Orange, si incearca sa-ti adaugi de acolo serviciile, pe baza codului de client si a parolei Thank You initiale (cele 6 cifre din seria si numarul de buletin). Ai un link direct aici in caz ca te ajuta (doar sa fii logat in cont).

Daca nu merge asa, da un telefon la 300 (fie din Yoxo, dar cu optiune dedicata), fie de pe alt telefon, sau din orice retea, folosind numarul 0374 300 300 (ramura 1-1-1-0) si vezi daca pot sa-ti adauge serviciile manual pe cont.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Salut, @alexandra111 ! 

Serviciile îți sunt acum funcționale? Ai reușit să iei legătura cu colegii din chat-ul aplicației YOXO?