anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

YOXO 5G, cand?

Sebs
Junior
A trecut mai bine de un an de cand ni s-a promis 5G si eSim pentru abonații YOXO. Am înțeles ca vom avea eSim pana in August, dar cu 5G cum rămâne? Vodafone Flex deja oferă 5G.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Venim cu vești bune.

În data de 10 noiembrie a fost lansat serviciul 5G pentru clienții YOXO care dețin pachetul de 150GB.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

FLo1
#StarMember
Cel mai sigur eSIM pe Yoxo va fi prin toamnă, după octombrie mai exact, însă 5G nu va fi disponibil în acest an decat pe varianta de abonament standard, cunoscută deja. Același raționament a fost adeverit și anul trecut când a fost promis eSIM-ul din primăvară și a ajuns realitate abia în toamnă.

tomaciprian
Cunoscător
@FLo_1 Conform spuselor Danielei din raspunsul fixat ca si solutie de pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/2286511-sim-number-share-functioneaza-abonament-yoxo , eSIM la YOXO va fi disponibil pana in luna August.

FLo1
#StarMember
@tomaciprian: Conform unei moșteniri recent achiziționate, ”experiențe împreună” personal mi-a relevat realitatea unei decalări cu DUBLUL perioadei anunțate inițial. Deci reiterez aceiași ”experiență”: Yoxo + eSIM = ”la toamnă”. Revin pe topic dacă vor fi alte modificări / schimbări / surprize.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Sebs, ‏‏‎ ‎ De obicei lansarea de servicii noi nu are o data exacta. Daca esti abonat la newsleterul YOXO vrei primi acolo informatiile noi. Poți sa ne spui de ce iți dorești 5G pe YOXO?

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM. Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, dacă sunteți deja abonați yoxo, puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.

Claudiu911
Junior
Hmmm... Nu știu ce sã spun despre yoxo și eSim. Majoritatea oamenilor vor să-și păstreze numărul de telefon, din păcate nu am văzut nicio opțiune pentru eSim + păstrarea numărului curent.

VFlo
Începător
Nu esti informat corect, daca optezi pentru trecerea la esim iti pastrezi numarul. Probabil nu il poti clona ptr ceasuri ( inca) dar asta e cu totul o alta poveste.

Claudiu911
Junior
Ammm, okay... Poate cã intuiția mea este oarecum mediocrã pentru complexitatea app yoxo... Cum fac să-mi schimb simul în esim?

DanielaH
Moderator
@Claudiu911, pentru activarea eSIM poți merge în orice Orange shop.

gsorin
Începător
Asta înseamnă 100% digital? Sa mergi într-un Orange shop sa schimbi din sim in esim? Sau daca activezi yoxo esim și formatezi telefonul, yoxo e 100% digital in Orange shop, unde va trebui sa mergi să-l reactivezi la loc. Plus că ramai 100% fara semnal până ajungi într-un Orange shop. Sau daca îți vinzi telefonul și-ti cumperi altul, 100% digital tot în Orange shop trebuie sa mergi cu noul telefon.

Claudiu911
Junior
Yoxo este o mizerie half-baked.

NueKiro
Începător
Poti activa eSIM daca iti stergi abonamentul si treci pe PrePay si il reactivezi dupa. Nu este nici o drama, mi-a luat 10 minute toata povestea si nu pierzi numarul de telefon curent.

alchimistul
Junior
Salutare! Cred ca ar fi oportuna introducerea accesului 5G la Yoxo in baza activarii unei extraoptiuni mai scumpe. Am mari dubii ca majoritatea abonatilor Orange au abonamentul de 15 EUR, cel mai ieftin care permite accesul la 5G, asa ca nu inteleg de ce inca se tine "in vitrina" o tehnologie la peste 2 ani de la lansarea ei. Oare ce grad de utilizare are reteaua 5G la aceste tarife? O strategie corecta ar fi incurajarea folosirii noilor tehnologii prin cresterea bazei de utilizatori, iar asta se face prin a vinde serviciul la un pret corect. Just ar fi ca absolut toate abonamentele "standard" sa aiba acces 5G, diferenta sa se faca numai la volumul de date incluse. Iar la Prepay si Yoxo sa existe acces in baza unei extraoptiuni mai scumpe. Cresterea numarului de utilizatori 5G ar fi un win-win; si Orange ar avea acces la statistici de utilizare si acoperire, pe baza carora pot fi imbunatatite serviciile. Cu respect, Un pasionat al tehnologiilor mobile

DanielaH
Moderator

Salut!

Venim cu vești bune.

În data de 10 noiembrie a fost lansat serviciul 5G pentru clienții YOXO care dețin pachetul de 150GB.