anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vodafone Easy - De ce as mai ramane la Yoxo?

Marius1900
Junior

De ce as mai ramane la Yoxo cand la Vodafone nelimitat net național 5G
Nelimitat minute în rețea, naționale & în roaming SEE
Nelimitat SMS în rețea
5.1GB roaming SEE

Totul la 4 euro cu TVA inclus.

87 Răspunsuri 87

Descarca Vodafone easy , si fa un test , pana ajungi la plata ,si ai sa vezi ca  nu visam umed. Seara buna!

nec100
Junior entuziast

Mă refeream la vise că rămâne prețul așa. Mor de ras . Toți cei ce ii știu cu Vodafone ce au plecat cu abonament la preț mic acum au ajuns la niste sume uriașe ...aproape dublu ..in câțiva ani. Prevăd că Digi prepay va fi un succes in câțiva ani pe prepay pt că nu umbla la prețul în eur la mobil deloc   și nici in lei la abonam fix TV plus net fibra .... . In 4-5  ani nu au mărit deloc abonam fix . Deci au dat discount inflația de.minim 40% din 2018 pe fix .Doar mica mărire de TVA insesizabila. Vodafone după ce vor atrage visători cu 2 euro  își permit să piardă jumătate și să rămână 50% cu 4,5 eur ..Jmekerie veche . A aplicat o și Orange a captat cu yoxo cu 19 Ron  mulțimi la greu și acum a mărit pe considerent la preț mai mare putem rămâne cu mai putini și avem același profit.  Digi se consolida pe 2 următorii 3 ani iar Orange va rămâne pe 1 Vodaf va rămâne pe 3 probab va vinde că si TK in final pt că vor avea APU mic ( Average per user) și va veni un neînsemnat nehamesit in urmat 10 ani. Se vede și în faptul că au servicii din ce in ce mai slabe și nu au investit mult în spectru...frecvente că Orange și  miroase a precauție și a vânzare viitoare . Internetul fix Vodaf e  cu upload de râsul lumii . 

Deși prețul pare bun, nu întotdeauna e și cea mai bună soluție. Am Vodafone pe telefonul de muncă și nu prea sunt încântat de semnal. Blamam Digi ca semnalul nu e chiar ce trebuie, dar parcă Vodafone ii cam prind din urmă... 

Promoția este valabilă timp de două luni. În prezent, Vodafone se află pe locul al treilea pe piață, după Digi. Serviciul de relații cu clienții este deficitar. Performanța datelor mobile este inferioară celei oferite de Orange, singurul aspect pozitiv fiind calitatea semnalului, care este bună.

Părere personală în urma testării Vodafone in zona mea.

nec100
Junior entuziast

Locul 3 meritat, scumpi slabi și cu marketing agresiv apoi clauze unilaterale in contract mărire 8% pe an. La prepay taxa separată de prețul cartelei 4 Ron in plus. Acoperire mai slabă că Digi și mai slabi la banda 5G în orașe. Dar mai buni pe acoperire rural ca Digi. . Rămân lanterna roșie . Digi se va consolida pe 2 pt că are avantajul că are aproape monopol pe tel fixa și net și prețurile nemodificate pe tariful fără TVA de 5-6 ani. Plus că au politica reducere pe numere mai multe . Nu au clauze de mărire unilaterală in contracte . Cel mai performant cost calitate rămâne Orange YOXO 4.9 eur  preț final  din 18 dec ...Au 5 g nelimitat Minute nelimitate national plus roaming  câțiva GB . In limita Fair used policy bineinteles.  Deci locul1 Orange Locul2 Digi și Locul 3 "noul Telekom"  Vodafone. Locul 4 Mai este și Benefito  Mobile  MVLN. cu prepay pt primit apeluri și SMS  activ cardul 10 ani cu o taxa de 136 Ron pe 10 ani cam 1.5 Ron pe luna card activ pe telefon zece ani . E bun că al doilea SIM de rezerva pt al doilea număr pt primit apeluri și SMS . Nu are date. Deci Whatsapp merge doar  pe wifi. E bun de backup  incoming calls.  

Singurii care nu au acea clauza de inflatie sunt cei de la Digi. Si Orange o are la abonamentele traditionale. La cartele si Yoxo modificarile se fac altfel: schimbare de oferta, reducere a perioadei de valabilitate, etc.

PS: Benefito chiar vrea sa faca ceva sau doar sa fie la numar? Chiar, Benefito pe ce retea va ajunge cu antenele. Ma intriga faptul ca Digi nu-si inchiriaza spectrul, asa cum facea Telekom (cu Lycamobile si Benefito). Pe site-ul lor tot harta Telekom apare.

Chestia asta cu "Yoxo este singurul care nu a mărit preturile nici măcar când sa mărit tva-ul" va fi in curand de domeniul trecutului, din pacate. Din decembrie si Yoxo se va alinia la politica celorlalti: prinde multi clienti, apoi creste pretul, oricum nu vor pleca toti.

Fiecare furnizor are propria strategie de marketing. Atât timp cât există concurență, nu imi fac griji. La concurenta găsesc oferte și cu 3 euro totul nelimitat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este mai bun Vdf pentru tine, este o opțiune. Fiecare alege ce dorește pe banii săi, dar testează și funcționarea serviciilor în zona ta. 

Succes!

Razvan
#StarMember

Serviciu certificat, calitate la preț corect, tarif în lei și nu la un curs leu/euro inventat de operatori.

Prostii. Calitate de 3 lei 4g la pret **beep**.

Calitatea serviciilor poate varia în funcție de zona în care te afli. În cazul meu, în locația unde am nevoie, toate rețelele funcționează destul de bine. Un avantaj al Yoxo este lipsa perioadei contractuale, precum și faptul că oferă o lună gratuită pentru testarea rețelei. În plus, plata se face în lei, ceea ce reprezintă un avantaj prin menținerea unui preț fix.

În ceea ce privește calitatea serviciilor în zona ta, nu mă pot pronunța, probabil ai dreptate. În general, este recomandat să alegi furnizorul în funcție de zona în care îți desfășori activitatea cel mai frecvent sau unde petreci cea mai mare parte a timpului.

Andrei4154
Explorator

Buna ziua, exista o problema de viteza, cata vreme ptr un facebook sau un youtube posibil sa mearga pe mobil si cu 20Mbps down, daca tot e avantaj acasa sau un alt loc cu un ruter 4G sau 5G poti prinde viteze de peste 100Mbps down. La un eSim nu sunt inca pe piata rutere sa le pui eSim doar sim clasic. Cu yoxo in zona mea, testat pe 4 orase aproape de Sighisoara, am obtinut in f multe zone peste 100Mbps, deci orange merge super, cata vreme vodafone e jalnic chiar si in Sibiu, cu viteze de sub 50Mbps si in multe zone sub 30Mbps. Si la tv reclama e cea mai buna retea testata de o firma nemteasca, posibil dar in zona mea nu merge deloc bine vfone. Raman in continuare pe yoxo, cu un ruter 5G de la orange, unde am frecvent acasa 240Mbps down si 120Mbps up pe yoxo 4G+ ! In alta zona cu digi mai bun, tot cu ruterul de la orange prind frecvent pe digi 5G 250Mbps down si 60Mbps up. O singura zona, langa sediul Fancurier din oras, se prinde cu vodafone 200Mbps down si 60Mbps up pe 4G+. Dar sunt vreo 6-7 blocuri. Restul orasului 30Mbps down si 15Mbps up. Jalnic aici in zona vfone.

Salut există router cu esim doar ca prețul începe de la 1500 lei. https://www.rhsgroup.ro/routere/1763-chateau-5g-ax.html?utm_source=chatgpt.com

Merci de pont. Poate il testez sa vad cum se descurca.