anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stergerea contului My Orange duce la stergerea contului yoxo

Lauflorinalex
Junior

Buna ziua nu mai pot intra in contul

meu ieri am sters aplicatia my orange si odata cu ea vad ca mi sa sters tot din yoxo am facut iar cu acelasi mail dar nici o sansa nu pot accesa nimic zice ca am deja nr portat si aveam 5 numere in cont , daca ma poate ajuta cineva , va multumesc

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Vă confirmăm că ștergerea contului My Orange implică și ștergerea contului YOXO. Pentru a evita astfel de situații, în momentul solicitării ștergerii contului, primiți automat un mesaj de avertizare (screenshot mai jos).

MihaelaA_0-1724247987638.jpeg

Pentru a recupera contul YOXO, trebuie să solicitați trecerea numerelor afectate pe PrePay, după care acestea vor putea fi reactivate pe YOXO. Totuși, această acțiune va duce la pierderea beneficiilor existente.

Colegii lucrează la îmbunătățirea acestui proces.

Vizualizare soluţie în postul original

42 Răspunsuri 42

Anonim
Neaplicabil

Ia legătura prin chat yoxo cu un operator pentru a te ajuta.

1000000187.jpg

Nu raspunde nimeni am dat mesaje acolo de azi dimineata de la 9 si nici un raspuns

Anonim
Neaplicabil

Așa funcționează chatul eu am reușit să rezolv problema după 12 ore.

Ne place comunicarea prin chat.😞

Mai comunica cu ei trimițând detalii ale problemei.

Mai in gluma eu le mai scriu "Cioc, Cioc. E cineva acolo?"

Am tot scris si nimic, greu rau cu ei, multumesc

delfinas
#StarMember

Toate cele 5 numere sunt in YOXO sau Orange?

Problema la YOXO ca totul e digital, adica poti da de un consultant doar pechatul din aplicatia YOXO.

Tu ai sters contul My Orange sau doar aplicatia? My Orange si Yoxo sunt 2 aplicatii distincte, nu ar trebui sa se influenteze una pe alta.

Da mai multe detalii, ca sa putem intelege mai bine pb ta.

Am sters contul my orange asta ma mira si pe

mi e ca sa sters tot si din yoxo, da toate cele 5 nr sint yoxo, ce imi apare acum in aplicatie, nu ma pot conecta nici nu nr mea

Anonim
Neaplicabil

Când ai creat yoxo te-ai folosit de userul și parola my Orange.

Deci nu ai creat un cont separat.

De aici probabil și problema.

Probabil acelasi mail si parola ca asa am la toate 🙈🙈🙈in cazul acesta ce pot face cum sa recuperez totcum sa

ma pot conecta iar🙈🙈🙈nu mai pot incredibil asa ceva ce complicat

Anonim
Neaplicabil

Numerele yoxo mai sunt funcționale?

Da cum sa nu , toate sint active abia am portat ultimul nr al mamei mele, restul le avem cred ca de 2 ani

Anonim
Neaplicabil

Mă refeream daca ștergera contului le-a afectat. Clar că nu.

Încearcă să schimbi parola pentru contul yoxo.

Poate ajuta.

Am schimbat si parola si nimic, nu pot face nimic in aplicatie, atasez ce imi arata, multumesc frumos de ajutor, o sa vad ce o sa fac

Anonim
Neaplicabil

Da, îți apare ca și un cont nou.

Numai un operator îți poate muta numerele înapoi în acest cont.

Daca ai fi avut macar un număr in cont le puteți muta tu pe celalante

Operator de unde? Ca pe chat nu merge nimic, ce scriu eu apare identic ca si cum ar raspunde ei, o sa ma duc la un magazin orange miine sa vad daca reusesc sa fac ceva dar sigur nu ca ei spun ca sint orange ca nu treaba cu yoxo, ideea e ca nici sa pun bani pe cont sa pot suna la 300 care este taxabil nu pot pune, nu mai merge nimic, multumesc mult pt tot ajutorul, o zii buna