anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SIM nou la portare din OROC in YOXO?

Blue12
Senior

Buna!

Daca portez un nr OROC in YOXO, este nevoie de schimbare SIM? Nu prea sunt pe-acasa, deci nu am cine sa-mi ridice SIM-ul cand vine curierul.

Am portat un prepay in YOXO, nu a fost nevoie de schimbare sim. Sper ca si la OROC e la fel, desi m-as mira.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Blue!

Da, este nevoie de un SIM nou. Sau poți comanda direct eSIM din app, dacă ai telefon compatibil.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut, Blue!

Da, este nevoie de un SIM nou. Sau poți comanda direct eSIM din app, dacă ai telefon compatibil.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cartela fizica veni ajunge la adresa la care vrei tu, nu la domiciliu. La abonamentul meu, desi adresa din buletin este in Sectorul 5, am cerut-o in Sectorul 1 (unde deja ma stiu cu curierii din zona, atat de la Cargus, cat si de la Fan).

Totusi, cum zice si Daniela, daca telefonul tau este compatibil cu eSIM, ai nevoie doar de o bere in cealalta mana.

Nu e compatibil cu esim. Voi astepta sa fiu in concediu, si voi porta atunci. Curierii din zona asta stramba din nas daca trebuie sa iti livreze comanda in supermarketuri

Nasol. La mine in firma sunt singurul care preia plicurile sau coletele de la curieri si doar intreaba daca stiu pentru cine e (colegii comanda si pentru sotii). Chiar ma suna direct. Daca e nevoie de semnatura, atunci ii suna pe ceilalti.

PS: am avut un coleg care prinsese pica pe un curier la sediul vechi (in sensul ca nu aveam receptie si nu vroia sa urce la etaj, desi uneori avea mai multe livrari la noi in cladire). A inceput sa dea comenzi (care stia ca ajung prin respectivul curier) cu plata ramburs si cu verificare la destinatie. Nu cred ca are sens sa spun ca verifica "expeditia" si refuza coletul.

Multumesc de idee 😂