anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SIM fara numar inrolat in Yoxo

SilviuS72
Junior entuziast

Am primit de la Orange un SIM fizic, odata cu achizitionarea unui telefon, asa zisul SIM de rezerva care inlocuieste sim-ul existent in caz de invechire, reutilizare etc. Cum acest sim nu are numar, nu e nici inregistrat in retea poate fi inrolat la YOXO?

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut, nu se poate utiliza pentru a activa YOXO. 

Cartela YOXO compatibila arata ca mai jos, indiferent daca are număr sau nu. Orice alt tip de cartela Orange nu este compatibila, ci trebuie sa fie cu logo-ul YOXO.

RafaHelper_0-1693841670702.png

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu sunt familiar cu Yoxo si particularitatile lui, dar....cred ca e nevoie ca SIM-ul sa fie activ pentru asta. Deci...as tinde sa cred ca nu poate fi folosit. Adica, ce rost ar avea sa-l inrolezi in Yoxo daca nu are semnal?

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Salut, nu se poate utiliza pentru a activa YOXO. 

Cartela YOXO compatibila arata ca mai jos, indiferent daca are număr sau nu. Orice alt tip de cartela Orange nu este compatibila, ci trebuie sa fie cu logo-ul YOXO.

RafaHelper_0-1693841670702.png

FLo1
#StarMember

@SilviuS72: Salut. Ești sigur că ai primit un blank? De obicei la achiziția unui telefon primeai un SIM prepay bonus. Dacă nu știi ce e, fie citești detalii de pe pachet, fie îl pui în telefon și vezi dacă își ia semnal. Ar trebui să ai specificat și pe factura telefonului ce fel de SIM ai primit.

SilviuS72
Junior entuziast

Da, sigur, pt ca după ce am băgat sim în doua telefoane și o tableta, i-am întrebat pe cei de la Orange de ce nu întra sim în rețea. Ei mi-au explicat ca e un sim de înlocuire, adică în cazul în care sim de pe telefonul curent este uzat, te duci la un Orange shop și ceri relocarea nr tău pe noul sim. 

Salut,

Acum e mai clar si pentru mine. 🙂 Deci tu ai primit un SIM blank. Se foloseste la inlocuirile de SIM pentru a transfera datele de pe SIM-ul vechi pe cel nou.

Este un SIM Orange sau Yoxo? Daca e Orange, nu se poate folosi pentru Yoxo. Daca e Yoxo, ar trebui pus ceva pe el. Adica, daca ai deja un alt SIM pe care sa-l schimbi cu asta, in caz ca nu-ti mai merge sau ceva, o poți face. Altfel SIM-ul in sine nu te ajuta cu nimic.

Deci, raspunsul la intrebarea ta este/ramane nu. Pentru ca acel SIM nu are niciun fel de cont, nr de telefon sau ceva, pe el. In plus, daca e SIM de Orange, il poti folosi pentru Orange, nu Yoxo.

Client Orange

SilviuS72
Junior entuziast

E sim Orange. Deci - deși îs din aceeași Ligă - nu ar merge și pe Yoxo. Cu toate ca, ma gândesc, asa cum Orange poate atribui un nr acestui sim, de ce nu ar putea și Yoxo sa o facă?! Știut fiind ca Yoxo e din ograda Orange, poate ii desparte doar o ușă sau un perete din aceeași clădire și cât e sa te duci pana la colegul de alături și sa apeși pe doua butoane?...

:))) Nu stiu ce sa zic. Nu cred ca nu s-ar putea face, dpdv tehnic. Ideea e ca SIM-ul tau e blank (gol). Nu are niciun cont pe el si niciun numar asociat. Ai deja un SIM Yoxo? Daca da, ai macar ce sa pui pe acel SIM al tau. Cu toate ca nu vad care ar fi rostul daca ai deja un SIM functional.

Deci, in momentul asta, pe langa faptul ca SIM-ul e de Orange, problema mai mare e ca nu ai un cont pe care sa-l pui pe el. Sa inteleg ca vrei sa treci pe Yoxo? Daca da, de ce nu-ti dai comanda de SIM direct din aplicatie? Nu are rost sa te complici cu acel SIM blank.

Client Orange

SilviuS72
Junior entuziast

Pana la urma asa voi face. Ideea era ca dacă tot m-am ales cu o pomană, de ce sa nu profit de ea. Voi face dikigentele pentru un sim Yoxo. Sau, stai asa, am un sim tot de Orange dar cu nr de formă 037...., care a fost pe un router cu net fix 4g, recent dezactivat. Sau nici asta nu merge? Oricum, merci frumos pt amabilitate și răspunsuri. 

Acesta este chiar și în ligă diferită. Nici atât nu e de valabil. Cel mai bine comanzi un SIM....că e gratuit. 😉 Succes

Salut Silviu,

Pentru telefon, nici acela nu te ajuta. 🙂 Daca vrei sa treci numarul 037... pe noul SIM...in teorie, ar trebui sa se poata. Daca mai e activ. Daca e dezactivat, iarasi, nu te ajuta schimbarea pe noul SIM. Dar...daca ai deja un SIM cu numarul ala, si e functional, ce rost are schimbarea?

Acele SIM-uri se folosesc atunci cand faci o inlocuire de SIM. Daca SIM-ul e defect sau ceva, se transfera informatiile pe noul SIM si il primesti pe acela. SIM-ul vechi se dezactiveaza. Dar...intrucat nu ai un SIM defect, nu prea are rost. Iar pentru Yoxo, cel mai simplu, descarci aplicatia, folosesti contul My Orange pentru logare, iti alegi un numar de telefon si un tip de SIM (clasic/eSIM etc) si astepti sa vina prin curier. 

SIM-ul blank poti sa-l donezi daca vrei, sau sa-l duci intr-un Orange Shop unde pot sa-l foloseasca la ceva. Asa...pe tine nu prea te ajuta.

Ca idee, eu unul ti-as recomanda mai degraba Prepay decat Yoxo (suportul e mai ok la prepay), dar...daca vrei Yoxo, tot ce trebuie sa faci e sa-ti descarci aplicatia si sa urmezi pasii.

Client Orange

@SilviuS72: Sunt în ”aceiași ligă”, însă Orange joacă în campionat la seniori, iar Yoxo e la .... juniori. De aceea nu potivește. Și la fel ca la adresele de IP, fiecare bucătărie își aranjează lucrurile pe clase aferente provenienței. Dacă vrei să știi, până și roșii sau albaștrii procedează la fel.