anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] YOXO, de ce e imposibil sa îmi schimbați cartela?

Adrian121
Junior
Sunt client YOXO și dețin o cartela care nu suporta 4g. M-am prezentat frumos in magazin și am cerut schimbarea ei dar cei de acolo nu au reușit din cauza YOXO. Mi-au dat o cartela blank și sugerat sa sun la 300. Am sunat, am vorbit și in aplicatie și au trecut 3 săptămâni și nimeni nu îmi explica care e problema sau dacă o vor schimba sau nu. A mai avut cineva experiențe similare?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@Adrian, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Ne pare rău pentru situația descrisă de tine. O vom transmite mai departe colegilor noștri.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Razvan
#StarMember
Probabil fiind un serviciu, exclusiv digital, nu există suport off-line. În mod normal, ar trebui sa existe o opțiune în aplicația Yoxo, schimbare sim și totul devine mai ușor, ulterior.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Adrian121
Junior
Totusi daca nu exista in aplicatie aceasta functie nu lasi clientul in asteptare 3 saptamani ci rezolvi direct cu echipa de IT(L3 suport). Din fericire eu pot sa folosesc cartela dar daca era defecta nu era o situatie prea placuta.

DanielaH
Moderator
@Adrian121, s-a rezolvat problema cu SIM-ul? Poți să testezi, te rog, și să ne confirmi dacă totul este OK? Mulțumim.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Adrian121
Junior
@DanielaH, totul este OK. Am pus noua cartela in telefon si functioneaza. Multumesc!

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm că noul SIM funcționează și te mai așteptăm în Comunitate cu întrebări și comentarii. O singură mențiune - în momentul acesta, schimbarea de SIM pentru abonamentele Yoxo se poate face doar în magazinele fizice.

Adrian121
Junior
Din pacate acum pare ca am problema domnului Praz (https://comunitate.orange.ro/questions/2353835-viteze-internet-abonamentele-yoxo), noul SIM pare sa fie blocat pe setari de 3G. Am testat o cartela de pe un abonamet si telefonul meu receptioneaza 4G (iphone 😎 iar un iphone x cu SIM-ul meu receptioneaza doar 3G. Incerc sa apelez la YOXO messenger.