anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Testați în producție?

laur1989
Începător

Salut, vedeți ca au rămasă urmele de la QA în producție.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Ne bucurăm să vă anunțăm că situația a fost remediată.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

DanielaH
Moderator

Salut! Bun venit în Comunitate!

O să verificăm imediat cu colegii. Ne spui, te rog, ai Android sau iOS? Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Pe iOS este problema. Și la ora asta este tot acolo.

Razvan
#StarMember

Și la mine apare în IOS.

IMG_1193.png

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

András
Explorator

Dupa actualizarea aplicatiei pe iOS la versiunea 10.9.0 am observat si eu, sa nu mai zic nimic ca dupa actualizare aplicatia nu-mi mai afisa numarul asociat contului, chiar si dupa delogare/logare sau inchidere fortata a aplicatiei. A trebuit sa dau restart la telefon ca sa-si revina, de vina poate niste fisiere cache ma gandesc, insa actualizarea ar fi trebuit sa-si faca datoria, fara ca eu sa fiu nevoit sa dau restart. In fine, sper ca calitatea aplicatiei sa nu se duca de rapa. 😞

PS: Messenger din aplicatie acum se deschide foarte lent, poate sa aliniat cu timpii de raspuns al operatorilor. 😄

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat că este, într-adevăr, o eroare și o vor remedia cât se poate de repede. Bug-ul se manifestă doar pe iOS.

Confirm ca in noua versiune (10.9.1) a aplicatiei, Messenger nu mai este lent la deschidere, insa textul cu “Test…” din postarea initiala este inca prezent.

Update: daca tot vorbim de “ciudateni”, pe partea de Consum si Facturi, unde scrie data/ora cand au fost actualizate datele, este in urma cu 2 ore de ora telefonului. Adica deschid aplicatia, merg la Consum, vad ca se actualizeaza in acel moment, insa ora afisata nu este cea a telefonului. Nu demult ora afisata era exact cea afisata de telefon. 

Pentru ca serverul de obicei foloseste ca si fus orar UTC, care e cu 2 ore in urma. Ar trebui aplicatia apoi sa faca conversia la ora locala, dar aparent nu o face.

Da asta stiu, numai ca pana acum nu era asa, acum ori fusul orar de pe server sa modificat ori aplicatiei i sa fost introdus un “feature”. 😉

Gabubu
Angajat Orange

Buna,

Nu stiu de voi, insa eu am de mult timp pe YOXO (Android) intrebarea test cu Lorem Ipsum. 😂

Gabubu

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Ne bucurăm să vă anunțăm că situația a fost remediată.