la 13-08-2025 07:11 PM - editat ultima oară la 18-08-2025 09:53 AM de DanielaH
Salutare, astazi m-am mutat de pe orange prepay pe yoxo, selectand ca abonamentul sa inceapa de pe 1.09.2025 pentru ca debia ce am activat optiunea pe orange prepay. Problema cea mare fiind la activarea esim-ului. Am primit o eroare la care nu am apucat sa fac screenshot dar am gasit pe net exact aceeasi eroare. Aparea la eSim ca si cum s-a instalat dar am sters esim-ul ca sa nu existe probleme mai incolo, am incercat sa cer un eSim prin aplicatie si acum imi spune ca exista o cerere de instalare a unui eSim. L-am dat peste cap ? Ce trebuie facut ca sa pot instala cu succes eSim-ul, deja ma doare capul. Multumesc frumos in avans de ajutor !
la 13-08-2025 08:25 PM
Va multumesc de ajutor. Avand ceva pitici pe creier si mai ales ca pe data de 01.09 voi pleca in Grecia, adica odata cu activarea abonamentului, am zis sa nu risc sa am probleme fix atunci asa ca am anulat abonamentul, l-am refacut din nou cu data de azi, am instalat din nou eSim-ul, am primit aceeasi eroare, am resetat configurarile de retea, am restartat telefonul si acum totul este ok, deja m-am portat, am scos cartela fizica ca sa verific si totul este ok. Va multumesc din nou !
13-08-2025 07:58 PM - editat 13-08-2025 07:58 PM
13-08-2025 08:04 PM - editat 13-08-2025 08:12 PM
Salutare!
În mod normal nu poți activa esim atât timp cât nu ai activ un abonament Yoxo. Activarea va fi posibilă în momentul în care migrarea se va efectua.
Poți obține mai multe informații contactând serviciul clienți prin chatul din aplicație.
la 13-08-2025 08:19 PM
Salutare!
Ultima captura de ecran cred ca lamureste problema: asteapta sa se finalizeze trecerea de la prepay la Yoxo si apoi schimba cu esim. Cel mai probabil va fi nevoie de SMS pe sim fizic si, momentan, ceri schimb de sim care inca nu e activ.
la 13-08-2025 08:25 PM
Va multumesc de ajutor. Avand ceva pitici pe creier si mai ales ca pe data de 01.09 voi pleca in Grecia, adica odata cu activarea abonamentului, am zis sa nu risc sa am probleme fix atunci asa ca am anulat abonamentul, l-am refacut din nou cu data de azi, am instalat din nou eSim-ul, am primit aceeasi eroare, am resetat configurarile de retea, am restartat telefonul si acum totul este ok, deja m-am portat, am scos cartela fizica ca sa verific si totul este ok. Va multumesc din nou !
la 13-08-2025 08:31 PM
Mă bucur că ai reușit. Ai luat decizia corectă și astfel ai evitat problemele care ar fi putut apărea atunci, mai ales având în vedere că urmează să pleci din țară.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor