anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Primesc apeluri dar nu pot apela

David07
Junior

Chiar dacă sunt la zi cu plata abonamentului primesc apeluri, dar nu pot apela.

1 Soluţie acceptată‚

Mi-au schimbat colegii cartela și s-a rezolvat problema. Mulțumesc.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai verificat semnalul la telefon, sim-ul in alt telefon, restart, mod avion? Ai luat legătura cu Serviciul Clienți?

Sim-ul e problema, deoarece la fel se comportă și în alt telefon. Îmi cere să verific creditul.

delfinas
#StarMember

David, bun venit in Comunitate!!!

Ar trebui sa dai mai multe detalii. De cand ai problema asta? Ce eroare primesti? Esti in tara sau in strainatate?

Ai incercat sa restartezi telefonul ? Ai vreo restrictie in telefon legata de apeluri? La orice tip de apel ai problema asta sau doar la unele anume, de ex internationale?

De vreo 3-4 zile, îmi cere să verific creditul. Sunt în țară și am încercat să restartez de mai multe ori, dar cred ca sim-ul e problema ca la fel se comportă și în alt telefon. Curios ca pot primi apeluri.

Salutare!

Apelezi pe cineva care se afla in țară sau afara? Apelurile internaționale sunt contracost.

Apelez în țară și pe oricine aș vrea să sun îmi răspunde mesageria ca și cum nu aș avea credit, dar sunt pe abonament.

De regulă, motivul este neplata abonamentului. La Yoxo, dacă nu achiți abonamentul la timp, ai la dispoziție 7 zile pentru a face plata. În această perioadă poți primi apeluri, însă nu vei putea efectua apeluri și nici accesa internetul.

Daca nu e cazul, ar trebui sa contactezi serviciul clienți prin chatul din aplicația Yoxo 

Ai verificat creditul? Apare suma corecta si abonamentul e activ?

DanielaH
Moderator

@David07, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Mi-au schimbat colegii cartela și s-a rezolvat problema. Mulțumesc.

Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.