anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

putem spera în viitor la trafic 5G la Yoxo?

Neaplicabil
Către toți utilizatorii de Yoxo! știm cu toții că, ni se promite trafic 5g. dar când? oare există speranță în această viață și secol să avem și noi? de ce operatorul concurent poate și Orange nu? de ce dăm de incompetenți pe chaturile Yoxo și în Call-centeruri? de ce suntem tratați urât de parcă ar încerca să scape de noi? sunt multe întrebări la care caut răspuns! cu ajutorul vostru, haideți să dezbatem această temă, și așa de mult vorbită! ba mai mult: dacă îmi schimb dispozitivul mobil sau îl resetez, trebuie să merg în magazinul lor! incredibil! dar adevărat! ce se întâmplă cu această funcție? de ce nu o implementează? s-au grăbit să bage repede achiziții prin rate! Orange! un eșec răsunător! hai să curgă comentariile!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Venim cu vești bune.

În data de 10 noiembrie a fost lansat serviciul 5G pentru clienții YOXO care dețin pachetul de 150GB.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Toate cred că se rezumă la prețuri! Sigur, cu timpul vor da, dar deocamdată vor ține prețurile pentru acces la 5g ridicate, cu excepția unor campanii promoționale care se desfășoară în anumite momente. Nu știu și nu cred că vor fi și pentru yoxo și prepay decât după ce vor avea spectru pentru 5g, pentru că deocamdată, frecvențele 5g încă nu au fost scoase la licitație și nici nu se știe exact când vor fi scoase. Din păcate, cam așa stau lucrurile la acest moment!

mihai_13
Maestru
- Cătălin Dorobanțu - suntem o piata libera , poti alege orice retea iti place ca pret sau "putere" Nu trebuie sa devii utilizator de gsm captiv intr-o retea gsm chiar si Orange de ar fi. - eu personal am un (1)(si 4 in alte retele) abonament de multi ani la Orange dar nu ma simt captiv si sincer sunt multumit doar 70% de reteaua Orange dar in timp am folosit toate celelalte retele gsm si am facut comparatie . - si asa cum a zis Viorel pana nu se va implementa "oficial" 5G in Romania nu putem vorbii de mari facilitati in directia asta la Orange ...

Neaplicabil
da... ce pot spune... sunt plictisit de promisiuni! nu cred că are legătură! sincer! pe abonamente, este oferit trafic 5g! or fii iei rețeaua 1, dar de promisiuni, suntem sătui!

Anonim
Neaplicabil
Fiecare operator isi segmenteaza ofertele dupa cum doreste. Orange de exemplu vrea mai multi clienti pe abonamente clasice carora le ofera si acces 5G si alte resurse decat pe PrePay sau Yoxo. De ce? Pentru ca pot. La fel si in cazul altor operatori, fiecare are puncte pro si contra in functie de oferta si tipul de acces - contract sau cartela. Vodafone ofera acces la 5G pentru toate abonamentele si optiunile PrePay de la 5 euro in sus (neoficial) cu profil de viteza de pana la 300 cu 100. Abonatii au acces la 5G maxim, cu AMBR dublu setat pe cont. Mai pot da exemplu Digi Mobil, care ofera 5G, acces VoLTE si trafic de date mai consistent doar pe abonamente, nu si la cartele. Asta tot asa, ca o comparatie.

Anonim
Neaplicabil
Nota: Comparativ cu anii trecuti, acum s-a rasturnat piata - sunt mai multi clienti pe abonamente decat pe cartele, inainte fiind invers. Trendul se poate observa usor, cum se intampla si prin Europa si nu numai - clientii care vor beneficii consistente si fara limitari au disponibile contractele, iar in rest sunt optiunile preplatite cu beneficii reduse sau foarte reduse chiar in unele tari.

Neaplicabil
rușine! am scris despre metoda de a lua dispozitiv în rate, și am scris o scrisoare de iubire către ANPC. te invit să-l citești! Oney! și minciuna!

DanielaH
Moderator

Salut!

Venim cu vești bune.

În data de 10 noiembrie a fost lansat serviciul 5G pentru clienții YOXO care dețin pachetul de 150GB.