anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema esim Yoxo

Am activat esim azi la ora 2:00 și e niciun serviciu . Alt esim nu mai mă lasă să iau ce e de făcut? ținând cont ca nu pot să mă duc într-un magazin orange

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember

Mihai Alexandru, bun venit in Comunitate!!!

Ai restartat telefonul dupa instalarea eSIM? Ai primit un SMS de confirmare după instalarea eSIM-ului? Ce telefon ai?

Am un IPh 15 pro . Da , am resetat telefonul de câteva ori. Sms ul l-am primit după ce am resetat odată telefonul dar de atunci e niciun serviciu

Ai selectat manual reteaua?

Am încercat și asta, tot nimic

În message pe YOXO nu răspunde nimeni..

FLo1
#StarMember

Salut și bun găsit @MihaiAlexandru. Ești în România sau în roaming? De ce nu ai putea să te deplasezi într-un orange shop? Ce fel de eroare primești? Fișierul atașat arată un eSIM atașat, dar nu vreo eroare. Ce mesaj de eroare primești sau ai primit vreo confirmare de activare a eSIM? 

În România! Cel mai aproape Orange e la 30km . Nu primesc eroare dar pur și simplu am niciun serviciu

Bănuiesc că te afli într-o zonă cu semnal Orange, iar SIMul nu este dezactivat (cel puțin așa se observă și din foto). Având în vedere că nu ești la prima activare de eSIM, ai omis anumite etape sau ai procedat altfel comparativ cu dățile anterioare?

Nu

Atunci nu rămâne decât să reiei procesul de obținere a unui profil eSIM, întrucât cel existent acum nu este valid. Interesant este de ce ai mesaj de confirmare / instalare / activare.... 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ai detalii despre cum să faci aici:

https://www.yoxo.ro/esim/

Dacă ai urmat pașii de aici și nu ai reușit, cred că  trebuie mers în magazin Orange Shop.

Baftă!

Da , am mai activat esim și altădată ... acum nu știu ce are 

Am sunat la ei și cică ar fi șters esim ul din telefon..

Deci în acest caz ceea ce ai instalat acolo este o încercare de eSIM, sau un eSIM dezactivat. Ciudat este că apare ca instalat. Nu ai primit îndrumări pentru un nou eSIM? Sau cred că îl poți șterge pe cel actual și solicita un alt profil de eSIM. consider cazul unul justificat, nu de antrenament ca să fie refuzată solicitarea.