anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare la YOXO cu recuperare numar pre-pay Orange inchis

emil139153
Începător
Buna

Am un numar de pre-pay pierdut pentru ca nu am reincarcat la timp, evident nu am primit notificari in acest sens, numai m-am trezit ca nu mai pot fi sunat sau sa primesc sms-uri. Nu am reusit sa solutionez problema cu cei de la Orange.

Exista posibilitatea sa ma portez la YOXO cu recuperarea numarului inchis?

MUltumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Mergi într-un magazin Orange Shop și verifică dacă îți pot recupera numărul ca prepay sau ca abonament. În anumite situații, acest lucru este posibil, doar prin încheierea unui abonament Orange.

La Yoxo nu ai cum sa faci migrarea fara sa ai un sim activ. Poti face migrarea doar daca ai un prepay activ sau un abonament in afara perioadei minime contractuale.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Mergi într-un magazin Orange Shop și verifică dacă îți pot recupera numărul ca prepay sau ca abonament. În anumite situații, acest lucru este posibil, doar prin încheierea unui abonament Orange.

La Yoxo nu ai cum sa faci migrarea fara sa ai un sim activ. Poti face migrarea doar daca ai un prepay activ sau un abonament in afara perioadei minime contractuale.

FLo1
#StarMember

Portarea presupune un SIM activ, la fel și migrarea către un abonament YOXO. Poți încerca recuperarea numărului ca abonament standard, însă într-un magazin Orange. Succes. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Numai să-l treci pe abonament clasic, într-un Orange Shop, cum ți s-a spus deja. Altfel, nu prea sunt variante.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.